Symposium Nucleaire geneeskunde: innovatie en inspiratie

Ook in het najaar van 2017 organiseert de afdeling Nucleaire Geneeskunde van het Reinier de Graaf Gasthuis weer een symposium met als thema innovatie en inspiratie. Dit symposium is in eerste instantie interessant voor MBB’ers en MNW’ers. Maar door het innovatieve en inspirerende programma is het ook interessant voor praktijkbegeleiders, klinisch fysici, arts-assistenten en (onco)verpleegkundigen.

Het hoofdonderwerp van dit symposium zal de digitale PET-CT zijn. Dit natuurlijk na aanvang van de aanschaf van de nieuwe digitale PET-CT (de Philips Vereos) op de Nucleaire Geneeskunde van het Reinier de Graaf Gasthuis. Ook zal aandacht besteed worden aan de combinatie van de PET en het hotlab betreffende de gallium generator voor de PMSA-scans.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op dinsdag 14 november 2017 in het Reinier de Graaf Gasthuis, Melkmeisje 1,2 en 3 en de Johannes Vermeer-lounge. Het symposium duurt van 09:30 tot 16:30 uur, het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. U kunt zich vanaf 17 mei inschrijven.

De individuele kosten bedragen € 119,-. Bij een groep van drie of meer personen uit één ziekenhuis geldt een collectieve korting van 10%.

Voor dit symposium zal een ADAP-accreditatie worden aangevraagd.

Vragen? Mail ons dan op sympng@rdgg.nl

Praktische informatie

@RdGziekenhuis