Symposium Nucleaire geneeskunde: innovatie en inspiratie

In het voorjaar van 2017 organiseert de afdeling Nucleaire Geneeskunde van het Reinier de Graaf Gasthuis voor een tweede maal een symposium met als thema innovatie en inspiratie. Dit symposium is in eerste instantie interessant voor MBB’ers en MNW’ers. Maar door het innovatieve en inspirerende programma is het ook interessant voor praktijkbegeleiders, klinisch fysici, arts-assistenten en (onco)verpleegkundigen.

De gehele dag zullen enthousiaste sprekers presentaties geven over uiteenlopende onderwerpen, zoals DEXA, Bindex, ECG op de NG, stralingshygiëne en student-/leerlingbegeleiding. Ook zullen verschillende leveranciers hun innovatieve apparatuur en hulpmiddelen demonstreren. Klik hier voor het programma.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op dinsdag 16 mei 2017 in het Reinier de Graaf Gasthuis, Melkmeisje 1,2 en 3 en de Johannes Vermeer-lounge. Het symposium duurt van 09:30 tot 16:30 uur, het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier.

De individuele kosten bedragen € 119,-. Bij een groep van drie of meer personen uit één ziekenhuis geldt een collectieve korting van 10%.

Voor dit symposium zal een ADAP-accreditatie worden aangevraagd. Het symposium levert 5 punten op voor het Kwaliteitsregister Paramedici.

Vragen? Mail ons dan op sympng@rdgg.nl

Aanmelden

* dit veld is verplicht

Praktische informatie

@RdGziekenhuis