Goede arbeidsvoorwaarden

Als je bij Reinier de Graaf werkt, val je onder de Cao Ziekenhuizen. Wij kennen een 36-urige werkweek, maar bij ons kun je in veel functies ook parttime werken. Met Reinier kun je afspraken maken over je urenspreiding en roostervrije dagen.

Hieronder vind je een selectie uit onze arbeidsvoorwaarden. Wil je hier meer informatie over? Bel of mail dan een van de recruiters van het P&O Carrièrebureau.

 • Salarisbeleid: Jouw salaris is afhankelijk van de salarisschaal die hoort bij de functie. Voor het bepalen van de hoogte van jouw salaris binnen deze salarisschaal hanteren wij ons algemeen salarisbeleid.
 • Coaching/loopbaanadvies
  Bij vragen over jouw loopbaan of persoonlijke ontwikkeling kun je een beroep doen op een interne coach of de loopbaanadviseur. De interne coaches zijn collega’s bij Reinier de Graaf die hiervoor zijn opgeleid en je graag verder helpen.
 • Eindejaarsuitkering
  In december wordt 8,33% van je jaarsalaris als eindejaarsuitkering uitbetaald.
 • Gedragscode
  De Gedragscode en de Gedragscode Computergebruik, Internet en E-mail gelden voor iedere medewerker. Het beschrijft welk gedrag wij van de medewerkers in onze organisatie verwachten om de juiste zorg te realiseren met inachtneming van de geldende (privacy)wet- en regelgeving, de cao, AMS, beroepscodes, interne procedures en afspraken. 
 • Reiskosten
  Reinier vergoedt je reiskosten volgens de cao. Omdat de belastingdienst een hogere vergoeding voor reiskosten toestaat, kan je bij Reinier gebruik maken van de regeling Fiscale ruimte reiskosten. Met deze regeling, als onderdeel van het meerkeuzesysteem, profiteer je optimaal van de vergoeding voor je reiskosten.
 • Meerkeuzesysteem
  Via het meerkeuzesysteem heb je bij Reinier de mogelijkheid om naar eigen keuze bepaalde arbeidsvoorwaarden in te zetten voor verschillende doelen. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van een (elektrische) fiets, kosten die je hebt gemaakt met betrekking tot sport, scholing of voor de contributie van een beroepsvereniging. Door hiervoor je vakantiebijslag, eindejaarsuitkering, bruto salaris of uren in te zetten levert je dit fiscaal voordeel op. Daarnaast kom je in aanmerking voor korting bij de aankoop van een fiets of voor extra voordelig sporten bij bepaalde fitnesscentra.
 • Parkeren
  Als medewerker kun je bij alle locaties gratis parkeren. Voor je fiets is er een gratis afgesloten stalling.
 • Pensioen
  De voorzieningen voor pensioenen zijn ondergebracht bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PfZW). Het gaat hierbij om een ouderdomspensioen en een nabestaandenpensioen. Reinier de Graaf en jij betalen beide 50% van de premie. PfZW biedt de mogelijkheid om het pensioen al eerder te laten ingaan of juist uit te stellen. Met een pensioen bij PfZW ben je verzekerd van een inkomen:
  - Vanaf de pensioengerechtigde leeftijd (ouderdomspensioen)
  - Voor de partner na overlijden (partnerpensioen)
  - Voor de kinderen na overlijden (wezenpensioen)
  - En bouw je kosteloos pensioen op bij arbeidsongeschiktheid.

Voor meer informatie: www.pfzw.nl.

 • Personeelsvereniging
  Als medewerker ben je automatisch en kosteloos lid van de personeelsvereniging van Reinier de Graaf. Regelmatig worden leuke activiteiten georganiseerd waar je gratis of tegen een kleine vergoeding met collega’s van kunt genieten.
 • Sporten
  Bij Reinier de Graaf kun je voordelig werken aan je gezondheid bijvoorbeeld omdat Reinier de Graaf regelmatig deelname aan sportevenementen vergoedt, denk aan de City Pier City-loop of de Ride for the Roses. Daar doen veel collega’s aan mee. Bovendien kun je deelnemen aan de regeling Fit- en Gezondheidsbevordering van het meerkeuzesysteem, waarbij je de gemaakte kosten voor sport voordelig kunt laten verrekenen. Ook wordt er korting geboden bij een aantal fitnesscentra.
 • Vakantiebijslag
  In mei wordt bij je salaris 8,33% van het jaarsalaris als vakantiebijslag uitbetaald.
 • Verlofregeling voor vrijwilligerswerk
  Jaarlijks kunnen medewerkers 1 week betaald verlof aanvragen om een vakantieweek voor chronisch zieken of (verstandelijk) beperkten te begeleiden.

WhatsApp

Vragen over werken en/of leren bij Reinier de Graaf? Stuur ons een bericht op 06 - 22 44 63 99

Job alert

Mis geen enkele vacature. Meld je aan voor de Job Alert!

Contact