Medewerkers aan het woord

Operatieassistent

Wat mijn werk ontzettend leuk maakt is dat geen dag hetzelfde is. Je hebt niet alleen met verschillende specialismen (bijvoorbeeld orthopedie, plastische chirurgie of vaten) te maken maar ook met spoedingrepen die tussendoor moeten gebeuren.

Verpleegkundige (flexpool)

Ik werk als verpleegkundige in de flexpool, dat houdt in dat ik voor de beschouwende clusters op de verpleegafdelingen werk.

SEH-arts KNMG

De functie SEH-arts KNMG is een brede functie. Op de afdeling concentreer ik mij met name op een snelle en adequate opvang van acuut zieke patiënten.

Medisch microbiologisch analiste

Als analist werk ik op de afdeling bacteriologie en moleculaire diagnostiek. Ik ben verantwoordelijk voor de ontvangst en verwerking van patiënten materiaal in alle mogelijke vormen.

Secretaresse

Ik werk op het secretariaat van P&O. Met mijn collega’s ondersteunen wij onder meer het Carrièrebureau. Zij verzorgen de werving en selectie van dit ziekenhuis.

Teamleider Beddencentrale/Linnenkamer

Als teamleider Beddencentrale/Linnenkamer ben ik met mijn team verantwoordelijk voor een aantal zaken binnen het ziekenhuis. Bijvoorbeeld onderhoud, reiniging en reparaties van patiëntenbedden, rolstoelen en nachtkastjes, distributie van linnengoed en de uitgifte van kleding voor onder meer de verpleging.

Job alert

Mis geen enkele vacature. Meld je aan voor de Job Alert!

Contact