Sjoerd Burger

Functie: recruiter        

Achtergrond
Opleiding: hbo commerciële economie
Competenties: aanpassingsvermogen, creativiteit, nieuwsgierig.

Contactgegevens
Telefoon: 015-260 44 34 (ma, di, do, vrij)
E-mail: s.burger@rdgg.nl
Whatsapp: 06-22 44 63 99

Wanneer krijgt een sollicitant met jou te maken?
Als je solliciteert op een van de volgende functies: OK (OK, Anesthesie, Recovery), Facilitair Bedrijf, Medisch Ondersteunend Bedrijf (Laboratorium, Radiologie, Radiotherapie, Nucleaire Geneeskunde, Klinische Fysica) en management ondersteunende functies. Verder ben ik regelmatig gastheer tijdens de maandelijkse introductiedag voor nieuwe medewerkers. En denk ik graag mee over hoe we recruitment op een vernieuwende manier kunnen aanpakken.

Wat maakt het leuk om voor Reinier te werken?
Het is een organisatie binnen een branche die volop in ontwikkeling is, daarnaast veel gemotiveerde collega’s die er iets van willen maken. Bovendien ben ik heel nieuwsgierig naar ons nieuwe ziekenhuis en heb ik erg veel zin om daar (voor)  straks aan de slag te gaan.

Wat is de beste sollicitatietip die je hebt voor kandidaten? 
Hoe val je op tussen 100 sollicitaties? Probeer het  eens anders aan te pakken dan je gewend bent. Dit hoeft niet altijd heel creatief te zijn. Je kunt je afvragen of je met een traditionele sollicitatiebrief en cv , opvalt. Bijvoorbeeld een logo van jouw werkgevers of opleidingen geeft al een origineler accent aan je cv. Een passende foto helpt ook.

Team carrièrebureau

       

            

     

Contact