Natasja van der Woude

Functie: loopbaan- en mobiliteitsadviseur        

Achtergrond
Opleiding: hbo human resources, loopbaanadvies, coaching, NLP
Competenties: resultaatgericht, positief en enthousiast

Wanneer krijgt een sollicitant met jou te maken?
Als je bent aangenomen kun je gedurende je hele carrière bij Reinier een beroep op me doen als je loopbaanvragen hebt. Dat kan bijvoorbeeld als je graag een stap wilt maken in je loopbaan maar je weet niet goed wat er allemaal mogelijk is of je wilt bijvoorbeeld onderzoeken waar jouw kwaliteiten en talenten liggen. We willen graag gemotiveerde medewerkers die goed in hun vel zitten. Dat is goed voor jou, voor onze patienten en daardoor ook voor Reinier. Als mobiliteitsadviseur begeleid ik kandidaten met een voorrangsstatus zoals bijvoorbeeld boventalligen, re-integranten en herplaatsbare medewerkers naar ander werk.

Wat maakt het leuk om voor Reinier te werken?
Werken in een ziekenhuis vind ik heel speciaal. Er werken medewerkers in allerlei soorten beroepen met allemaal een verschillende (opleiding) achtergrond. Het is een professionele organisatie met betrokken medewerkers met hart voor de patiënt. Ik zou Reinier beschrijven als innovatief en gastvrij. Verder zijn er korte lijnen en is de drempel om bij elkaar binnen te lopen laag. Een mooi voorbeeld daarvan is onze directie die met zeepkistsessies de medewerkers op de hoogte houdt van allerlei ontwikkelingen en waar tevens de gelegenheid is om de directie rechtstreeks vragen te stellen. En we hebben natuurlijk een prachtig nieuw gebouw!

Wat is de beste sollicitatietip die je hebt voor kandidaten?
Zorg dat je goed bent voorbereid. Verdiep je in ons ziekenhuis, lees de website of wellicht ken je iemand die hier heeft gewerkt of patiënt is geweest? Vraag hen eens naar ervaringen. Bedenk wat jouw toegevoegde waarde is voor de afdeling waar je wilt werken. Wat breng je mee? En vraag de leidinggevende wat belangrijke issues zijn die spelen op de afdeling of in de functie waar je solliciteert, dan krijg je een goed beeld waar je eigenlijk op solliciteert.

Team carrièrebureau

      

      

   

 

 

Contact