Brigitte Rijnaars

Functie: recruiter        

Achtergrond
Opleiding: hbo Management, Leidinggeven, Lean GreenBelt en projectmanagement
Competenties: klantgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid, luisteren en creatief

Contactgegevens
Werkdagen: ma, di, do, vrij
Mobiel: 06-82 30 64 07
Telefoon: 015-260 50 11 
E-mail: B.Rijnaars@rdgg.nl

Wanneer krijgt een sollicitant met jou te maken?
Als je solliciteert naar een baan als doktersassistent. Of als je een administratieve of secretariële baan zoekt. Deze vacatures worden door mij behandeld.

Werken in de zorg gaat hand in hand met contact maken met mensen. En natuurlijk ook met accuratesse, betrokkenheid en integriteit. Herken jij jezelf daarin? Dan kom ik graag met jou in contact.

Wat maakt het leuk om voor Reinier te werken?
Ik voel mij bij Reinier als een vis in het water omdat Reinier staat voor oprechte aandacht, vernieuwing en eigen inbreng. Dit is het DNA van de Reinier medewerker, daarom klopt voor mij het plaatje.

Ik draag Candidate Experience een warm hart toe. Ik verplaats mij graag in de ander. Daarom vind ik het fijn dat het Carrièrebureau van Reinier begrijpt dat de kandidaat oprechte aandacht verdient en dat hij bekend moet zijn met de voortgang van zijn sollicitatie. Reinier heeft respect voor de waardevolle tijd van de sollicitant. Dat is toch een werkgever waar je voor werken wilt?

Wat is de beste sollicitatietip die je hebt voor kandidaten? 
Toon belangstelling, verdiep je in de vacature en de organisatie voordat je solliciteert. Wees creatief. Blijf vooral jezelf, want dan laat je zien wat je waard bent. Word je uitgenodigd voor een gesprek? Probeer dan niet om het meest wenselijke antwoord te geven, luister goed en reageer op de inhoud van de vraag.

Team carrièrebureau

      

      

   

 

 

Contact