Ashraf Reintjes

Functie: recruiter        

Achtergrond
Opleiding: hbo journalistiek
Competenties: Communicatief sterk, positief, leergierig en resultaatgericht

Contactgegevens
Telefoon: 015-260 50 11 (ma t/m vrij)
E-mail: a.reintjes@rdgg.nl
Whatsapp: 06-22 44 63 99


Wanneer krijgt een sollicitant met jou te maken?
Ik ben verantwoordelijk voor de vakgebieden Doktersassistenten, ICT, Administratie en Secretariaat en Management. Ook pak ik veel technische functies op. Dus als jij hebt gesolliciteerd op een vacature die hierbij aansluit, dan ben ik jouw contactpersoon.

Wat maakt het leuk om voor Reinier te werken?
Bij Reinier werken gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Er heerst een informele werksfeer en we zeggen elkaar allemaal gedag in de wandelgangen. Voor zo'n grote organisatie is dat uniek. Ik heb bewust voor dit ziekenhuis gekozen, omdat er veel persoonlijke aandacht is voor de sollicitant. Sollicitanten die afgewezen worden, kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van het Sollicitatiespreekuur, waar ze geholpen worden met het schrijven van een cv of brief. Je kunt echt een bijdrage leveren aan hun verdere loopbaan. Dat geeft mij extra voldoening. 

Wat is de beste sollicitatietip die je hebt voor kandidaten? 
Een recruiter kijkt eerst naar jouw cv en daarna naar een motivatiebrief. Zorg er dus voor dat duidelijk op jouw cv te zien is, dat jij aan de eisen voldoet van de vacature. Zo kunnen we het beste beoordelen of je geschikt bent voor de functie. Word je uitgenodigd voor een gesprek? Laat blijken dat je je hebt verdiept in het ziekenhuis en in de functie. Wij zoeken medewerkers die enthousiast zijn over hun vak en graag voor ons willen werken!