Ashraf Reintjes

Functie: recruiter

Achtergrond
Opleiding: hbo journalistiek
Competenties: Communicatief sterk, positief, leergierig en resultaatgericht

       


Wanneer krijgt een sollicitant met jou te maken?
Ik ben verantwoordelijk voor de vakgebieden Doktersassistenten, Paramedici, IT en Administratie en Secretariaat. Dus als jij hebt gesolliciteerd op een vacature die hierbij aansluit, dan kom je bij mij terecht.

Wat maakt het leuk om voor Reinier te werken?
Bij Reinier werken gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bovendien heerst er een hartelijke en informele cultuur. Dat vind ik erg belangrijk. Ik heb bewust voor dit ziekenhuis gekozen, omdat er veel persoonlijke aandacht is voor de sollicitant. Sollicitanten die afgewezen worden, kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van een sollicitatiespreekuur, waarin ze geholpen worden met het schrijven van een cv of brief. Je kan echt een bijdrage leveren aan hun verdere loopbaan, dat vind ik mooi.

Wat is de beste sollicitatietip die je hebt voor kandidaten? 
Een recruiter kijkt eerst naar jouw cv en daarna naar een motivatiebrief. Zorg er dus voor dat duidelijk op jouw cv te zien, is dat jij aan de eisen voldoet van de vacature. Zo kunnen we het beste beoordelen of je geschikt bent voor de functie. Word je uitgenodigd voor een gesprek? Laat blijken dat je je hebt verdiept in het ziekenhuis en in de functie. Wij zoeken medewerkers die enthousiast zijn over hun vak en graag voor ons willen werken!

Team carrièrebureau

       

            

     

Contact