Arbeidsvoorwaarden oproepcontract

 • Arbeidsvoorwaarden
  Een oproepcontract valt niet onder de CAO Ziekenhuizen. Maar voor de inschaling van je functie, de reiskosten, de onregelmatigheids- en vakantietoeslag wordt de CAO Ziekenhuizen wel gevolgd.
   
 • Salaris
  Salaris wordt uitbetaald in de maand volgend op de maand waarin je hebt gewerkt. Vakantiegeld (8%) wordt maandelijks over je gewerkte uren uitbetaald. Je vakantiedagen zijn vewerkt in het uurloon en over de gewerkte uren uitbetaald. In december ontvang je een eindejaarsuitkering (8,33%) die gebaseerd is op het aantal gewerkte uren van het afgelopen jaar.
   
 • Ziektekostenverzekering 
  Als oproeper heb je voordeel bij de volgende 2 verzekeringen:
  1) DSW: je komt in aanmerking voor de collectieve kortingen op de aanvullende pakketten voor medewerkers in de zorg
  2) IZZ: je kunt deelnemen aan de collectieve zorgverzekering

   
 • Pensioenfonds Zorg en Welzijn
  Over de gewerkte uren bouw je pensioen op. Het werknemersdeel wordt ingehouden op je salaris. Hier kan wettelijk niet van worden afgeweken. Bij verandering van werkgever en pensioenfonds kun je binnen 6 maanden een waardeoverdracht in gang zetten.
   
 • Meer informatie over oproepcontracten
  Die vind je op de website van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (www.szw.nl). Onder het tabblad “Onderwerpen” en vervolgens onder “Arbeidsovereenkomst en CAO“ staat meer informatie voor oproepkrachten.

 

WhatsApp

Vragen over werken en/of leren bij Reinier de Graaf? Stuur ons een bericht op 06 - 22 44 63 99

Job alert

Mis geen enkele vacature. Meld je aan voor de Job Alert!

Contact