Verpleegkundige (vervolg)opleidingen

Als STZ-ziekenhuis leiden wij jaarlijks veel verpleegkundigen op. Daartoe beschikken we over goede opleidingsfaciliteiten, competente opleiders en een innovatieve omgeving. Wij verzorgen, coördineren, faciliteren en adviseren in opleiding, scholing en wetenschappelijk onderzoek.

Verpleegkundige opleidingen

  • Mbo-v 
    Reinier de Graaf werkt samen met diverse opleidingsinstituten voor het aanbieden van stageplaatsen.
  • Hbo-v
    Reinier de Graaf werkt samen met de Haagse Hogeschool en Hogeschool Leiden. Ben jij tweede- of derdejaars student en studeer je aan één van deze opleidingsinstituten? Wil je je opleiding voortzetten als duaal student? Dan kun je de vacatures bekijken en hierop solliciteren. Elk nieuw studiejaar wissel je van afdeling, zodat je veel ervaring opdoet. Tijdens je opleiding krijg je een vaste coach toegewezen die je gedurende de gehele opleiding begeleidt. Je bent hierdoor verzekerd van een uitstekende leerplek en onze patiënten zijn verzekerd van de beste zorg.
  • Bachelor of Nursing
    ​Reinier de Graaf biedt mbo-verpleegkundigen de mogelijkheid om via een intern opleidingsprogramma een hbo-diploma te halen. We werken hierbij samen met hogeschool Avans+. De lessen worden intern gegeven en zijn onder werktijd.  

Opleidingsaanbod

Het College Zorg Opleidingen (CZO) is het landelijk orgaan voor de accreditatie van zorgopleidingen. Wij bieden onder meer de volgende (CZO erkende) verpleegkundige vervolgopleidingen:

Voor het volgen van één van de bovenstaande opleidingen zijn een BIG-registratie en een verpleegkundig diploma vereist; werkervaring binnen het specifieke werkveld is een pré.

Meer informatie

Wil je meer weten over één van de opleidingen, neem dan contact op met de Reinier Academie via academie@rdgg.nl of 015 260 3669.

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Chantal van Steekelenburg, recruiter.

Stages

Kijk hier voor meer informatie over stages.