Stages

Een stage is een belangrijk onderdeel van een opleiding. Het is dé manier om kennis te maken met dat wat je na je studie wilt gaan doen. Bij het Reinier de Graaf ziekenhuis leveren we hier graag een bijdrage aan.

Overzicht van stages bij Reinier de Graaf voor het studiejaar 2020/2021:

Soort stage Voor wie Hoe aanmelden
Beroepsstages MBO/HBO Verpleegkundestudenten Haagse Hogeschool Contact opnemen met de stagecoördinator van de Haagse Hogeschool.
  Verpleegkundestudenten Hogeschool Leiden Contact opnemen met de stagecoördinator van de Hogeschool Leiden
  Verpleegkundestudenten ROC Mondriaan Contact opnemen met de stagecoördinator van het ROC Mondriaan.
  Verloskundestudenten Verloskunde Academie Rotterdam Contact opnemen met de stagecoördinator van de Verloskunde Academie Rotterdam.
  Doktersassistenten Voor het schooljaar 2020/2021 is de sollicitatieronde afgerond. Wij starten in november 2020 een nieuwe sollicitatieronde voor de periode september 2021 tot 1 juli 2022. 
  Klinische-/neuropsychologie - Universiteit van Tilburg Contact opnemen met de stagecoördinator van de Universiteit van Tilburg.
  Beveiliging - ROC Mondriaan
Den Haag
Vanaf september 2020 is een stageplaats beschikbaar.
  Diëtetiek - Haagse Hogeschool Contact opnemen met de stagecoördinator van de Haagse Hogeschool.
  Fysiotherapie - Hogeschool Leiden Contact opnemen met de stagecoördinator van de Hogeschool Leiden.
  Informatie en Informatica - Albeda College Schiedam Contact opnemen met de stagecoördinator van het Albeda College Schiedam.
  Lab. Bacteriologie en MOD - HRO Rotterdam Contact opnemen met de stagecoördinator van de HRO Rotterdam.
Middelbare schoolstages Middelbare scholieren Als het om een snuffelstage gaat en je bent 15 jaar of ouder, kun je stage lopen op de afdeling Transport. Deze afdeling houdt zich onder meer bezig met het patiëntenvervoer, het afval- en goederenvervoer, de postkamer en de patiëntenvoeding. In het huidige schooljaar hebben we helaas geen plaats meer voor snuffelstages.
Universitaire
stages
Studenten van Erasmus MC, LUMC
en TU Delft
Contact opnemen mt de stagecoördinator van de eigen universiteit

 

Je kunt je stageverzoek indienen door het onderstaande formulier in te vullen en te mailen naar stage@rdgg.nl. Het stagebureau van Reinier de Graaf bemiddelt tussen jou en de afdelingen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen te reageren op je verzoek. Is de stage een verplicht onderdeel van je studie is en duurt deze tenminste 144 uur per jaar? Dan kom je in aanmerking voor een stagevergoeding volgens de Cao Ziekenhuizen. Dit geldt niet wanneer je een stage moet doen vanuit een studie aan een universiteit. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met het stagebureau van Reinier de Graaf via 015 - 260 3982 of stage@rdgg.nl.

Contact

Stagebureau
stage@rdgg.nl
015 260 3982