Werken bij

Reinier de Graaf, het oudste ziekenhuis van Nederland. Een topklinisch STZ-ziekenhuis met ambitie. Pionier in milieuvriendelijke afvalverwerking. Met een multimedia-fundament. Een met 3 sterren bekroonde gastvrijheid. Innovatieve zorgpaden en lean verbeteringen. Onze open mind voor verbetering en informele cultuur maken het verschil. Dat trekt ambitieuze, toegewijde mensen. Met respect en compassie, die graag verbinding leggen met de patiënt, elkaar en de wereld. Onze ambitie is om het beste ziekenhuis in de regio te worden. Dat doen we door met elkaar te verbinden en met elkaar de beste zorg rondom de patiënt te organiseren.

Spreekt dat je aan? En zoek je een nieuwe baan? Kijk dan of er een vacature is die bij je past.

 

Nieuws RSS feed Nieuws

Pimp je LinkedIn. deel 2

Pimp je LinkedIn. deel 2
19 Mei 2016 • Gelukt? Staat er een representatieve foto op je LinkedIn profiel? Geen nummers meer in je link maar je naam? Samenvatting geschreven? Yes! Dan komen nu de volgende 3 tips:
Lees meer

Samen trainen op risicovolle situaties

Samen trainen op risicovolle situaties
19 April 2016 • Wie gaat werken in Reinier de Graaf, komt terecht in een ziekenhuis dat patiëntveiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Zorgverleners die te maken krijgen met midden- en hoog-risicovolle situaties, volgen dan ook trainingen om optimaal te communiceren en samen te werken en een zo goed mogelijk team te vormen. Dit zijn de scenariotrainingen.  
Lees meer

Vacatures

Verpleegkundige MDL (parttime/fulltime)

Ga jij ook voor 100% veilige zorg? En combineer je dit met gastvrijheid voor de patiënt? Wil je uitgedaagd worden in je werk om...

Delft
36 uur
Lees verder

Verpleegkundige GE chirurgie (parttime/fulltime)

Ga jij ook voor 100% veilige zorg? En combineer je dit met gastvrijheid voor de patiënt? Wil je uitgedaagd worden in je werk om...

Delft
36 uur
Lees verder

Oncologieverpleegkundige (parttime)

Jouw daadkrachtige karakter valt op. Moeiteloos doe je wat er gedaan moet worden. Ondertussen geef je elke patiënt het gevoel dat hij of zij...

Delft
32 uur
Lees verder

Werken bij Reinier de Graaf

Als je bij Reinier de Graaf komt werken, betekent dat niet dat je je hele loopbaan in dezelfde functie moet blijven werken. Over 5 jaar kan je (privé-)situatie er anders uitzien of misschien heb je andere ambities dan nu. Dat vraagt mogelijk om aanpassingen in je werk. In ons ziekenhuis willen we onze medewerkers hierin ondersteunen.

Vrijwilligers

In Nederland zijn 5 miljoen vrijwilligers actief, waarvan er zich ongeveer 200 geheel belangeloos inzetten binnen Reinier de Graaf. Het doel van deze groep mensen is om onze bezoekers en patiënten (net dat beetje meer) persoonlijke aandacht en service te bieden, waardoor onze medewerkers hun (zorg-) taak efficiënter kunnen uitvoeren.

Looproute

Heb je een sollicitatiegesprek? Bekijk de looproute naar het Carrièrebureau vanaf de bushalte, fietsenstalling of parkeerplaats.

@RdGziekenhuis

P&O Carrièrebureau

Marije van Duijn    Inge de Glopper    Koen Pilon

Beate Brand    Sjoerd Burger     

                 

Contact

Heb je een vraag voor iemand van het P&O Carrièrebureau? Bel naar 015 - 260 3600 of stuur een e-mail naar p&o@rdgg.nl.