Werken bij

Reinier de Graaf, het oudste ziekenhuis van Nederland. Een topklinisch STZ-ziekenhuis met ambitie. Pionier in milieuvriendelijke afvalverwerking. Met een multimedia-fundament. Een met 3 sterren bekroonde gastvrijheid. Innovatieve zorgpaden en lean verbeteringen. Onze open mind voor verbetering en informele cultuur maken het verschil. Dat trekt ambitieuze, toegewijde mensen. Met respect en compassie, die graag verbinding leggen met de patiënt, elkaar en de wereld. Onze ambitie is om het beste ziekenhuis in de regio te worden. Dat doen we door met elkaar te verbinden en met elkaar de beste zorg rondom de patiënt te organiseren.

Spreekt dat je aan? En zoek je een nieuwe baan? Kijk dan of er een vacature is die bij je past.

 

Nieuws RSS feed Nieuws

Verras jouw valentijn eens anders

Verras jouw valentijn eens anders
12 Februari 2015 • Een doos chocolade, een kleurrijke bos bloemen, een anonieme kaart, een romantisch etentje bij kaarslicht. Er zijn talloze manieren om diegene die jouw liefde verdient te verrassen op Valentijnsdag. Is het niet wat afgezaagd? Verras jouw valentijn eens anders: doe een vacature cadeau!
Lees meer

Een dag uit het leven van de teamleider Carrierebureau

Een dag uit het leven van de teamleider Carrierebureau
13 Januari 2015 • 8.15 uur: ik maak me op voor de kickoff van de week samen met de recruiters en loopbaanadviseur. Nadat ik de cijfers uit Connexys heb gegenereerd en deels geanalyseerd, verwerk ik ze op het kickoff. 8:30 uur: Samen stellen we vast hoe we “in de wedstrijd zitten”.
Lees meer

Vacatures

Medewerker boekhouding (parttime)

Een ziekenhuis heeft (gelukkig) niet alleen medisch specialisten en verpleegkundigen in dienst. Er zijn ook vele andere afdelingen en functies.Voor de financiele administratie (team...

Delft
32 uur
Lees verder

Medewerker bloedafname (oproep)

Reinier-MDC verzorgt in samenwerking met  het Reinier Graaf ziekenhuis in Delft de 1e lijn diagnostiek voor huisartsen, arbodiensten, verpleeghuizen en zelfstandige behandelcentra.Wij zijn gevestigd in Spijkenisse...

Spijkenisse
36 uur
Lees verder

Recoveryverpleegkundige (parttime/fulltime)

Op de afdeling recovery werken 25 recoveryverpleegkundigen. Ons operatiekamercomplex is verdeeld over 3 locaties in Delft en Voorburg met ieder vier operatiekamers. De recoveryruimtes hebben in...

Delft en Voorburg
36 uur
Lees verder

Werken bij Reinier de Graaf

Als je bij Reinier de Graaf komt werken, betekent dat niet dat je je hele loopbaan in dezelfde functie moet blijven werken. Over 5 jaar kan je (privé-)situatie er anders uitzien of misschien heb je andere ambities dan nu. Dat vraagt mogelijk om aanpassingen in je werk. In ons ziekenhuis willen we onze medewerkers hierin ondersteunen.

Vrijwilligers

In Nederland zijn 5 miljoen vrijwilligers actief, waarvan er zich ongeveer 200 geheel belangeloos inzetten binnen Reinier de Graaf. Het doel van deze groep mensen is om onze bezoekers en patiënten (net dat beetje meer) persoonlijke aandacht en service te bieden, waardoor onze medewerkers hun (zorg-) taak efficiënter kunnen uitvoeren.

@RdGzkhuis_zoekt

P&O Carrièrebureau

Marije van Duijn    Inge de Glopper    Koen Pilon

Beate Brand    Chantal van Steekelenburg    Sjoerd Burger

                                  

Contact

Heb je een vraag voor iemand van het P&O Carrièrebureau? Bel naar 015 - 260 3600 of stuur een e-mail naar p&o@rdgg.nl.