Werken bij

Reinier de Graaf, het oudste ziekenhuis van Nederland. Een topklinisch STZ-ziekenhuis met ambitie. Pionier in milieuvriendelijke afvalverwerking. Met een multimedia-fundament. Een met 3 sterren bekroonde gastvrijheid. Innovatieve zorgpaden en lean verbeteringen. Onze open mind voor verbetering en informele cultuur maken het verschil. Dat trekt ambitieuze, toegewijde mensen. Met respect en compassie, die graag verbinding leggen met de patient, elkaar en de wereld. Onze ambitie is om het beste ziekenhuis in de regio te worden. Dat doen we door met elkaar te verbinden en met elkaar de beste zorg rondom de patient te organiseren. Spreekt dat je aan? En zoek je een nieuwe baan? Kijk dan of er een vacature is die bij je past.

 

Nieuws RSS feed Nieuws

Europese primeur: nieuwe heup en meteen weer naar huis

Europese primeur: nieuwe heup en meteen weer naar huis
8 April 2014 • Een Europese primeur deze week in Reinier de Graaf. Daar kreeg een 61-jarige patiënte een volledig nieuwe heup. Direct na de operatie startte de revalidatie. Aan het einde van de dag ging mevrouw De Visser lopend het ziekenhuis uit. Naar huis.
Lees meer

‘Robot’ helpt analist in medisch laboratorium

‘Robot’ helpt analist in medisch laboratorium
26 Maart 2014 • Een primeur voor Reinier de Graaf: geen mensenhanden, maar een ‘robot’ die in het medisch laboratorium een deel van de onderzoeken volledig automatisch doet.
Lees meer

Vacatures

Vrijwilliger Dialyse afdeling

Op de Dialyseafdeling van het Reinier de Graaf komen patiënten met een nierziekte gemiddeld drie dagdelen per week dialyseren. Er worden diverse voorzieningen ter...

Delft
4 uur
Lees verder

Productie Coordinator (fulltime)

Wil je leidinggeven op één van de meest vooruitstrevende Centrale Sterilisatie Afdelingen (CSA) van Europa?Reinier de Graaf heeft alle sterilisatie activiteiten ondergebracht bij de stichting Combi-Ster....

Delft
36 uur
Lees verder

Internist - oncoloog

Binnen de maatschap interne geneeskunde/MDL en reumatologie van Reinier de Graaf is er een vacature voor een internist-oncoloog (0,8 - 1 FTE).De vakgroep hemato-oncologie...

Delft
45 uur
Lees verder

Werken bij Reinier de Graaf

Als je bij Reinier de Graaf komt werken, betekent dat niet dat je je hele loopbaan in dezelfde functie moet blijven werken. Over 5 jaar kan je (privé-)situatie er anders uitzien of misschien heb je andere ambities dan nu. Dat vraagt mogelijk om aanpassingen in je werk. In ons ziekenhuis willen we onze medewerkers hierin ondersteunen.

Vrijwilligers

In Nederland zijn 5 miljoen vrijwilligers actief, waarvan er zich ongeveer 200 geheel belangeloos inzetten binnen Reinier de Graaf. Het doel van deze groep mensen is om onze bezoekers en patiënten (net dat beetje meer) persoonlijke aandacht en service te bieden, waardoor onze medewerkers hun (zorg-) taak efficiënter kunnen uitvoeren.

P&O Carrièrebureau

Femke van Voorthuizen    Inge de Glopper    Koen Pilon

Marije van Duijn    Chantal van Steekelenburg    Sjoerd Burger

Beate Brand                     

Contact

Heb je een vraag voor iemand van het P&O Carrièrebureau? Bel naar 015 - 260 3600 of stuur een e-mail naar p&o@rdgg.nl.

Livecam nieuwbouw