Werken bij

Reinier de Graaf, het oudste ziekenhuis van Nederland. Een topklinisch STZ-ziekenhuis met ambitie. Pionier in milieuvriendelijke afvalverwerking. Met een multimedia-fundament. Een met 3 sterren bekroonde gastvrijheid. Innovatieve zorgpaden en lean verbeteringen. Onze open mind voor verbetering en informele cultuur maken het verschil. Dat trekt ambitieuze, toegewijde mensen. Met respect en compassie, die graag verbinding leggen met de patiënt, elkaar en de wereld. Onze ambitie is om het beste ziekenhuis in de regio te worden. Dat doen we door met elkaar te verbinden en met elkaar de beste zorg rondom de patiënt te organiseren.

Spreekt dat je aan? En zoek je een nieuwe baan? Kijk dan of er een vacature is die bij je past.

 

Nieuws RSS feed Nieuws

Zaterdag 28 maart is solliciteren tijdelijk niet mogelijk

Zaterdag 28 maart is solliciteren tijdelijk niet mogelijk
24 Maart 2015 • Zaterdag 28 maart is het, in verband met werkzaamheden aan de sollicitatiesoftware, niet mogelijk om te solliciteren tussen 6:00 uur en 14:00 uur. Onze excuses voor het eventuele ongemak.
Lees meer

Werken en leren als verpleegkundige in het ziekenhuis?

Werken en leren als verpleegkundige in het ziekenhuis?
23 Maart 2015 • Ben je nieuwsgierig naar het leren en werken als verpleegkundige in het ziekenhuis? Op donderdagavond 9 en 23 april a.s. krijg je een kijkje achter de schermen tijdens de Beroependates Verpleegkunde. Kom je ook? Wees er snel bij, want vol = vol!
Lees meer

Vacatures

Floormanager bij VERMAAT (fulltime)

Ben jij de kartrekker die verantwoordelijkheid durft te nemen?Welke uitdaging ga jij aan?Vermaat Groep mag zich trotse horeca/winkel partner noemen van het Reinier de...

Delft
38 uur
Lees verder

Hartfunctielaborant hartkatheterisatie (parttime/fulltime)

Onze hartfunctieafdeling is volop in ontwikkeling: sinds 1 juli 2013 heeft de cardiologie de officiële status van ICD controlecentrum en sinds oktober 2013 zijn we bradycentrum. Daarnaast...

Delft
36 uur
Lees verder

Verpleegkundige longgeneeskunde (parttime/fulltime)

Op de afdeling Longgeneeskunde is de dagelijkse verpleegkundige zorg complex tot hoogcomplex. De ziektebeelden zijn erg divers. Je hebt niet alleen te maken met de...

Delft
36 uur
Lees verder

Werken bij Reinier de Graaf

Als je bij Reinier de Graaf komt werken, betekent dat niet dat je je hele loopbaan in dezelfde functie moet blijven werken. Over 5 jaar kan je (privé-)situatie er anders uitzien of misschien heb je andere ambities dan nu. Dat vraagt mogelijk om aanpassingen in je werk. In ons ziekenhuis willen we onze medewerkers hierin ondersteunen.

Vrijwilligers

In Nederland zijn 5 miljoen vrijwilligers actief, waarvan er zich ongeveer 200 geheel belangeloos inzetten binnen Reinier de Graaf. Het doel van deze groep mensen is om onze bezoekers en patiënten (net dat beetje meer) persoonlijke aandacht en service te bieden, waardoor onze medewerkers hun (zorg-) taak efficiënter kunnen uitvoeren.

@RdGzkhuis_zoekt

P&O Carrièrebureau

Marije van Duijn    Inge de Glopper    Koen Pilon

Beate Brand    Chantal van Steekelenburg    Sjoerd Burger

                                  

Contact

Heb je een vraag voor iemand van het P&O Carrièrebureau? Bel naar 015 - 260 3600 of stuur een e-mail naar p&o@rdgg.nl.