Werken bij

Reinier de Graaf, het oudste ziekenhuis van Nederland. Een topklinisch STZ-ziekenhuis met ambitie. Pionier in milieuvriendelijke afvalverwerking. Met een multimedia-fundament. Een met 3 sterren bekroonde gastvrijheid. Innovatieve zorgpaden en lean verbeteringen. Onze open mind voor verbetering en informele cultuur maken het verschil. Dat trekt ambitieuze, toegewijde mensen. Met respect en compassie, die graag verbinding leggen met de patiënt, elkaar en de wereld. Onze ambitie is om het beste ziekenhuis in de regio te worden. Dat doen we door met elkaar te verbinden en met elkaar de beste zorg rondom de patiënt te organiseren.

Spreekt dat je aan? En zoek je een nieuwe baan? Kijk dan of er een vacature is die bij je past.

 

Nieuws RSS feed Nieuws

10 inside sollicitatietips van recruiters - het gesprek

10 inside sollicitatietips van recruiters - het gesprek
27 Oktober 2015 • Ok. Je hebt mede door de tips uit het vorige artikel een geweldige sollicitatiebrief geschreven. Je cv is piekobello in orde. Je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Wat nu? Hoe bereid je je voor? Hoe ga je naar het gesprek? Wat is handig om te doen of zeggen? Vragen waar we je graag bij helpen. Hier vind je 10 tips waarmee je goed voorbereid naar een sollicitatiegesprek gaat:
Lees meer

10 inside sollicitatietips van een recruiter - brief en cv

10 inside sollicitatietips van een recruiter - brief en cv
6 Oktober 2015 • Solliciteren. Je bent er waarschijnlijk niet dagelijks mee bezig. Wij wel. Elke dag ontvangen we brieven, cv’s, opdrachten, vragen of opmerkingen. En allemaal gaan ze over solliciteren. We zien fantastische brieven waar het  enthousiasme over de vacature  ervan af spat. We zien cv’s die duidelijk ‘op een avondje in elkaar geflanst’ zijn. We krijgen handgeschreven sollicitaties terwijl we vragen om online te solliciteren. We krijgen standaard brieven als we vragen om een presentatie. We kunnen soms niet anders dan ‘wauw’ roepen wanneer we  opdrachten van sollicitanten bekijken.
Lees meer

Vacatures

Laborant cardio-implantaten & Laborant ICD gespecialiseerd (fulltime)

Onze cardiologie afdeling heeft de officiële status van ICD controlecentrum. Het team cardio-implantaten is een onderdeel van de hartfunctieafdeling waar alle gangbare onderzoeken op cardiologisch gebied worden...

Delft
36 uur
Lees verder

Trainee functioneel beheer facilitair bedrijf (fulltime/parttime)

Papieren patiëntendossier? Die zie je bij Reinier de Graaf sinds 2013 al niet meer. Oude gebouwen? Ook niet meer. Sinds deze zomer ontvangen we...

Delft
36 uur
Lees verder

Verpleegkundige flexibele schil chirurgie (parttime/fulltime)

Van het verplegen van een zware traumapatiënt tot het observeren en controleren van een extra zorgpatiënt van de urologie of gynaecologie. Werken in de...

Delft
36 uur
Lees verder

Werken bij Reinier de Graaf

Als je bij Reinier de Graaf komt werken, betekent dat niet dat je je hele loopbaan in dezelfde functie moet blijven werken. Over 5 jaar kan je (privé-)situatie er anders uitzien of misschien heb je andere ambities dan nu. Dat vraagt mogelijk om aanpassingen in je werk. In ons ziekenhuis willen we onze medewerkers hierin ondersteunen.

Vrijwilligers

In Nederland zijn 5 miljoen vrijwilligers actief, waarvan er zich ongeveer 200 geheel belangeloos inzetten binnen Reinier de Graaf. Het doel van deze groep mensen is om onze bezoekers en patiënten (net dat beetje meer) persoonlijke aandacht en service te bieden, waardoor onze medewerkers hun (zorg-) taak efficiënter kunnen uitvoeren.

Wij zijn verhuisd!

Benieuwd waar je je vanaf nu kunt melden? Bekijk hier de looproutekaart naar onze nieuwe locatie.

@RdGziekenhuis

P&O Carrièrebureau

Marije van Duijn    Inge de Glopper    Koen Pilon

Beate Brand    Chantal van Steekelenburg    Sjoerd Burger

                 

Contact

Heb je een vraag voor iemand van het P&O Carrièrebureau? Bel naar 015 - 260 3600 of stuur een e-mail naar p&o@rdgg.nl.