Werken bij

Reinier de Graaf, het oudste ziekenhuis van Nederland. Een topklinisch STZ-ziekenhuis met ambitie. Pionier in milieuvriendelijke afvalverwerking. Met een multimedia-fundament. Een met 3 sterren bekroonde gastvrijheid. Innovatieve zorgpaden en lean verbeteringen. Onze open mind voor verbetering en informele cultuur maken het verschil. Dat trekt ambitieuze, toegewijde mensen. Met respect en compassie, die graag verbinding leggen met de patiënt, elkaar en de wereld. Onze ambitie is om het beste ziekenhuis in de regio te worden. Dat doen we door met elkaar te verbinden en met elkaar de beste zorg rondom de patiënt te organiseren.

Spreekt dat je aan? En zoek je een nieuwe baan? Kijk dan of er een vacature is die bij je past.

 

Nieuws RSS feed Nieuws

Sollicitatiespreekuur: van afwijzing naar aanname

Sollicitatiespreekuur: van afwijzing naar aanname
3 Juni 2015 • Hoe ga je als bedrijf om met een enorme hoeveelheid sollicitaties in de arbeidsmarkt? Wij vragen sollicitanten geen  standaard sollicitatiebrieven te schrijven. Als je het in Lean termen vertaalt “het waste” voegt geen waarde toe in het sollicitatieproces. Het zijn vaak herhalingen wat al vermeld staat in het cv.
Lees meer

Van twee naar één Twitter-account. Wel zo makkelijk.

Van twee naar één Twitter-account. Wel zo makkelijk.
2 April 2015 • Sinds 2011 verstuurt het Carrièrebureau van Reinier de Graaf alle vacature gerelateerde tweets vanuit het Twitter-account @RdGzkhuis_zoekt. Per 1 mei wordt dit account opgeheven en versturen we onze  tweets vanuit het corporate Reinier-account @RdGziekenhuis. Volg je ons daar?
Lees meer

Vacatures

Leerling Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen (fulltime)

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende baan? Houd je van aanpakken, kun je secuur werken en ben je een teamspeler? Dan is het leer-werktraject...

Delft
36 uur
Lees verder

Doktersassistent kaakchirurgie (parttime)

Bij de kaakchirurgie vinden voornamelijk poliklinische behandelingen plaats. Deze variëren van kleine ingrepen (bijvoorbeeld het verwijderen van verstandskiezen) tot grotere ingrepen zoals (pré)implantologie, kaakfracturen of verplaatsingen van de kaak. Er werken...

Delft
36 uur
Lees verder

Doktersassistent urologie (oproep)

Patiënten te woord staan, geruststellen, inplannen, telefoon beantwoorden, mail versturen, collega's helpen; het is altijd een drukte van jewelste op de poli urologie. Iedereen...

Delft
0 uur
Lees verder

Werken bij Reinier de Graaf

Als je bij Reinier de Graaf komt werken, betekent dat niet dat je je hele loopbaan in dezelfde functie moet blijven werken. Over 5 jaar kan je (privé-)situatie er anders uitzien of misschien heb je andere ambities dan nu. Dat vraagt mogelijk om aanpassingen in je werk. In ons ziekenhuis willen we onze medewerkers hierin ondersteunen.

Vrijwilligers

In Nederland zijn 5 miljoen vrijwilligers actief, waarvan er zich ongeveer 200 geheel belangeloos inzetten binnen Reinier de Graaf. Het doel van deze groep mensen is om onze bezoekers en patiënten (net dat beetje meer) persoonlijke aandacht en service te bieden, waardoor onze medewerkers hun (zorg-) taak efficiënter kunnen uitvoeren.

Wij zijn verhuisd!

Benieuwd waar je je vanaf nu kunt melden? Bekijk hier de looproutekaart naar onze nieuwe locatie.

@RdGziekenhuis

P&O Carrièrebureau

Marije van Duijn    Inge de Glopper    Koen Pilon

Beate Brand    Chantal van Steekelenburg    Sjoerd Burger

                 

Contact

Heb je een vraag voor iemand van het P&O Carrièrebureau? Bel naar 015 - 260 3600 of stuur een e-mail naar p&o@rdgg.nl.