Werken bij

Reinier de Graaf, het oudste ziekenhuis van Nederland. Een topklinisch STZ-ziekenhuis met ambitie. Pionier in milieuvriendelijke afvalverwerking. Met een multimedia-fundament. Een met 3 sterren bekroonde gastvrijheid. Innovatieve zorgpaden en lean verbeteringen. Onze open mind voor verbetering en informele cultuur maken het verschil. Dat trekt ambitieuze, toegewijde mensen. Met respect en compassie, die graag verbinding leggen met de patiënt, elkaar en de wereld. Onze ambitie is om het beste ziekenhuis in de regio te worden. Dat doen we door met elkaar te verbinden en met elkaar de beste zorg rondom de patiënt te organiseren.

Spreekt dat je aan? En zoek je een nieuwe baan? Kijk dan of er een vacature is die bij je past.

 

Nieuws RSS feed Nieuws

Van twee naar één Twitter-account. Wel zo makkelijk.

Van twee naar één Twitter-account. Wel zo makkelijk.
2 April 2015 • Sinds 2011 verstuurt het Carrièrebureau van Reinier de Graaf alle vacature gerelateerde tweets vanuit het Twitter-account @RdGzkhuis_zoekt. Per 1 mei wordt dit account opgeheven en versturen we onze  tweets vanuit het corporate Reinier-account @RdGziekenhuis. Volg je ons daar?
Lees meer

Werken en leren als verpleegkundige in het ziekenhuis?

Werken en leren als verpleegkundige in het ziekenhuis?
23 Maart 2015 • Ben je nieuwsgierig naar het leren en werken als verpleegkundige in het ziekenhuis? Op donderdagavond 9 en 23 april a.s. krijg je een kijkje achter de schermen tijdens de Beroependates Verpleegkunde. Kom je ook? Wees er snel bij, want vol = vol!
Lees meer

Vacatures

Klinisch chemicus/ arts klinische chemie (fulltime)

Reinier de Graaf (RdG) te Delft maakt deel uit van de Samenwerkende Topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ) in Nederland. Met 3000 medewerkers, waarvan 196 medisch specialisten met...

Delft
45 uur
Lees verder

Lactatiekundige (parttime)

We staan aan de vooravond van een aantal belangrijke veranderingen. Zo werken we straks in het nieuwe ziekenhuis in het moeder en kind centrum...

Delft
24 uur
Lees verder

Medisch beeldvormings- & bestralingsdeskundige (parttime)

In Delft realiseert Reinier de Graaf nieuwbouw. In augustus 2015 staat de ingebruikname van het nieuwe ziekenhuis gepland. Geheel ingericht met het oog op...

Delft
32 uur
Lees verder

Werken bij Reinier de Graaf

Als je bij Reinier de Graaf komt werken, betekent dat niet dat je je hele loopbaan in dezelfde functie moet blijven werken. Over 5 jaar kan je (privé-)situatie er anders uitzien of misschien heb je andere ambities dan nu. Dat vraagt mogelijk om aanpassingen in je werk. In ons ziekenhuis willen we onze medewerkers hierin ondersteunen.

Vrijwilligers

In Nederland zijn 5 miljoen vrijwilligers actief, waarvan er zich ongeveer 200 geheel belangeloos inzetten binnen Reinier de Graaf. Het doel van deze groep mensen is om onze bezoekers en patiënten (net dat beetje meer) persoonlijke aandacht en service te bieden, waardoor onze medewerkers hun (zorg-) taak efficiënter kunnen uitvoeren.

Wij zijn verhuisd!

Benieuwd waar je je vanaf nu kunt melden? Bekijk hier de looproutekaart naar onze nieuwe locatie.

@RdGziekenhuis

P&O Carrièrebureau

Marije van Duijn    Inge de Glopper    Koen Pilon

Beate Brand    Chantal van Steekelenburg    Sjoerd Burger

                                  

Contact

Heb je een vraag voor iemand van het P&O Carrièrebureau? Bel naar 015 - 260 3600 of stuur een e-mail naar p&o@rdgg.nl.