Werken bij

Reinier de Graaf, het oudste ziekenhuis van Nederland. Een topklinisch STZ-ziekenhuis met ambitie. Pionier in milieuvriendelijke afvalverwerking. Met een multimedia-fundament. Een met 3 sterren bekroonde gastvrijheid. Innovatieve zorgpaden en lean verbeteringen. Onze open mind voor verbetering en informele cultuur maken het verschil. Dat trekt ambitieuze, toegewijde mensen. Met respect en compassie, die graag verbinding leggen met de patiënt, elkaar en de wereld. Onze ambitie is om het beste ziekenhuis in de regio te worden. Dat doen we door met elkaar te verbinden en met elkaar de beste zorg rondom de patiënt te organiseren.

Spreekt dat je aan? En zoek je een nieuwe baan? Kijk dan of er een vacature is die bij je past.

 

Nieuws RSS feed Nieuws

Nieuw ziekenhuis = nieuwe werkplek

Nieuw ziekenhuis = nieuwe werkplek
27 Augustus 2015 • De spanning stijgt. De energie voelbaar. De blikken gefocust. 28 augustus is het zover. Dan verhuist ons ziekenhuis. Er zijn maar weinigen die in hun leven een ziekenhuis hebben verhuisd. Maar bij Reinier mogen we dat meemaken. We kunnen niet wachten! Een nieuw ziekenhuis betekent voor ons als medewerkers een  nieuwe werkplek . En wat is die prachtig geworden. Alles erop en eraan. Mooie kleuren, veel licht, fijne ruimtes; overal is over nagedacht.
Lees meer

Medewerkers van Reinier zijn tevreden

9 Juli 2015 • Elke 2 a 3 jaar krijgen medewerkers van Reinier de Graaf de kans om aan te geven hoe tevreden zij zijn over hun werkgever. Hiervoor ontvingen alle medewerkers aan het begin van dit jaar een link met een vragenlijst. In april zijn de resultaten van dit Medewerker Tevredenheid Onderzoek (MTO) bekend geworden.
Lees meer

Vacatures

Operatie assistent (parttime / fulltime)

Werken als operatie assistent op een compleet hypermoderne operatieafdeling in een nieuw ziekenhuis geheel ingericht op de toekomst? Bij Reinier de Graaf kan dat! Vanaf...

Delft
36 uur
Lees verder

Vrijwilligers patiënten service & begeleiding

Deze groep vrijwilligers is voornamelijk werkzaam in de centrale hal van ons ziekenhuis.  Zij fungeren als de gastvrouw,- of heer van het Renier en...

Delft
5 uur
Lees verder

Vrijwilligers polikliniek

Deze gastvrouwen- en heren verlenen hun diensten op de polikliniek. Hartelijke persoonlijkheden met een 'hands-on mentaliteit'. Zij hebben oog voor patiënten, die begeleiding of...

Delft
5 uur
Lees verder

Werken bij Reinier de Graaf

Als je bij Reinier de Graaf komt werken, betekent dat niet dat je je hele loopbaan in dezelfde functie moet blijven werken. Over 5 jaar kan je (privé-)situatie er anders uitzien of misschien heb je andere ambities dan nu. Dat vraagt mogelijk om aanpassingen in je werk. In ons ziekenhuis willen we onze medewerkers hierin ondersteunen.

Vrijwilligers

In Nederland zijn 5 miljoen vrijwilligers actief, waarvan er zich ongeveer 200 geheel belangeloos inzetten binnen Reinier de Graaf. Het doel van deze groep mensen is om onze bezoekers en patiënten (net dat beetje meer) persoonlijke aandacht en service te bieden, waardoor onze medewerkers hun (zorg-) taak efficiënter kunnen uitvoeren.

Wij zijn verhuisd!

Benieuwd waar je je vanaf nu kunt melden? Bekijk hier de looproutekaart naar onze nieuwe locatie.

@RdGziekenhuis

P&O Carrièrebureau

Marije van Duijn    Inge de Glopper    Koen Pilon

Beate Brand    Chantal van Steekelenburg    Sjoerd Burger

                 

Contact

Heb je een vraag voor iemand van het P&O Carrièrebureau? Bel naar 015 - 260 3600 of stuur een e-mail naar p&o@rdgg.nl.