Werken & leren bij

Het Reinier de Graaf ziekenhuis is het oudste ziekenhuis van Nederland en biedt de juiste zorg, op de juiste plaats, op het juiste moment. We werken in een sfeer van kwaliteit, oprechte aandacht en zijn grensverleggend op het gebied van opleiding, innovatie en wetenschap. Bij ons staat de medewerker op de eerste plaats. Want alleen dan kunnen we topzorg leveren.

Wij zijn een STZ-ziekenhuis, waarmee we tot de voorhoede van de Nederlandse ziekenhuizen behoren. We bieden onze patiënten, naast een goede basiszorg, ook topklinische zorg. Deze hooggespecialiseerde en complexe zorg leveren we voornamelijk binnen onze speerpunten ‘Moeder en Kind, ‘Oncologie’ en ‘Ouderen’. Daarnaast staan het opleiden van onze professionals en het verrichten van kwalitatief hoogstaand wetenschappelijk onderzoek centraal. Sluit dit aan op jouw interesses en ambities? Bel ons of stuur onze recruiters een app: 06 - 22 44 63 99.

Partnerorganisaties

Job alert

Mis geen enkele vacature. Meld je aan voor de Job Alert!

Contact

Team carrièrebureau

      

      

   

Medewerkers vertellen

Meer weten over hoe het is om in het Reinier de Graaf ziekenhuis te werken? Lees, bekijk en beluister hier de verhalen van onze medewerkers.

Gastvrij Reinier