Werken bij

Reinier de Graaf, het oudste ziekenhuis van Nederland. Een topklinisch STZ-ziekenhuis met ambitie. Pionier in milieuvriendelijke afvalverwerking. Met een multimedia-fundament. Een met 3 sterren bekroonde gastvrijheid. Innovatieve zorgpaden en lean verbeteringen. Onze open mind voor verbetering en informele cultuur maken het verschil. Dat trekt ambitieuze, toegewijde mensen. Met respect en compassie, die graag verbinding leggen met de patiënt, elkaar en de wereld. Onze ambitie is om het beste ziekenhuis in de regio te worden. Dat doen we door met elkaar te verbinden en met elkaar de beste zorg rondom de patiënt te organiseren.

Spreekt dat je aan? En zoek je een nieuwe baan? Kijk dan of er een vacature is die bij je past.

 

Nieuws RSS feed Nieuws

Verpleegkundigen aan zet

Verpleegkundigen aan zet
2 Maart 2015 • Met Productive Ward maken verpleegkundigen het verschil Meer tijd voor directe zorgtaken, meer veiligheid en minder tijd kwijt aan administratie. Dat zijn de ervaringen met Productive Ward (PW). Productive wat? Sinds 2 jaar werken verpleegafdelingen Cardiologie en Interne Geneeskunde met de methode Productive Ward. PW is een methode om verbeteringen in te voeren op een verpleegafdeling.
Lees meer

Verras jouw valentijn eens anders

Verras jouw valentijn eens anders
12 Februari 2015 • Een doos chocolade, een kleurrijke bos bloemen, een anonieme kaart, een romantisch etentje bij kaarslicht. Er zijn talloze manieren om diegene die jouw liefde verdient te verrassen op Valentijnsdag. Is het niet wat afgezaagd? Verras jouw valentijn eens anders: doe een vacature cadeau!
Lees meer

Vacatures

Neonatologieverpleegkundige (parttime)

Binnen het Moeder en Kind centrum zoeken wij een neonatologieverpleegkundige. De afdeling neonatologie voelt als een warm bad en met name daarom is het leuk om...

Delft
24 uur
Lees verder

Hartfunctielaborant hartkatheterisatie (parttime/fulltime)

Onze hartfunctieafdeling is volop in ontwikkeling: sinds 1 juli 2013 heeft de cardiologie de officiële status van ICD controlecentrum en sinds oktober 2013 zijn we bradycentrum. Daarnaast...

Delft
36 uur
Lees verder

Verpleegkundige MDL en GE chirurgie (parttime/fulltime)

Het team dat vanaf 1 maart samenwerkt op deze verpleegafdeling MDL en GE bestaat uit senioren, verpleegkundigen, ziekenverzorgenden, leerlingen, afdelingssecretaresses en een teamleider. Op...

Delft
36 uur
Lees verder

Werken bij Reinier de Graaf

Als je bij Reinier de Graaf komt werken, betekent dat niet dat je je hele loopbaan in dezelfde functie moet blijven werken. Over 5 jaar kan je (privé-)situatie er anders uitzien of misschien heb je andere ambities dan nu. Dat vraagt mogelijk om aanpassingen in je werk. In ons ziekenhuis willen we onze medewerkers hierin ondersteunen.

Vrijwilligers

In Nederland zijn 5 miljoen vrijwilligers actief, waarvan er zich ongeveer 200 geheel belangeloos inzetten binnen Reinier de Graaf. Het doel van deze groep mensen is om onze bezoekers en patiënten (net dat beetje meer) persoonlijke aandacht en service te bieden, waardoor onze medewerkers hun (zorg-) taak efficiënter kunnen uitvoeren.

@RdGzkhuis_zoekt

P&O Carrièrebureau

Marije van Duijn    Inge de Glopper    Koen Pilon

Beate Brand    Chantal van Steekelenburg    Sjoerd Burger

                                  

Contact

Heb je een vraag voor iemand van het P&O Carrièrebureau? Bel naar 015 - 260 3600 of stuur een e-mail naar p&o@rdgg.nl.