Urologie

Urologie is het vakgebied dat onderzoek en behandelingen aan de urinewegen verricht. Ziekten kunnen zich uiten in problemen met de nieren, blaas, prostaat, of geslachtsorganen.

Na doorverwijzing van de huisarts kunt u voor een consult terecht bij een van de urologen van Reinier de Graaf. Zij hebben elk diverse aandachtsgebieden zoals de diverse kwaadaardigheden van onder andere nieren/blaas/prostaat, stenen in de urinewegen, prostaatgerelateerde klachten en incontinentie.

Als bijzonderheden hebben we een sneltraject voor patiënten met een verdenking op een urologische kwaadaardigheid onder begeleiding van gespecialiseerde verpleegkundigen en een gezamenlijk traject in samenwerking met gynaecologen voor vrouwen met ongewild urineverlies.

Uitgebreide informatie over het specialisme urologie

De afdeling urologie heeft een eigen website waarop u uitgebreide informatie kunt vinden.

Datum (vervolg)afspraken later dan normaal

Helaas zijn er door omstandigheden op dit moment minder urologen beschikbaar voor de polikliniek. Hierdoor kan het wat langer duren voordat u bij ons een afspraak kunt krijgen. We bekijken dit per patiënt. De datum van uw (vervolg)afspraak kan dus later zijn dan u verwacht. Wij hopen op uw begrip.

Vragen

De polikliniek urologie is voor vragen, tussen 08.30 - 16.30 uur, telefonisch bereikbaar via telefoon (015) 260 39 43.             

Specialisten

Afspraak maken

015 - 260 39 43

Op werkdagen

Wegwijzer

  • Delft Polikliniek, 1e verdieping gang D
  • Naaldwijk begane grond
  • Voorburg 1e verdieping
  • Ypenburg 1e verdieping

Folders (in PDF)