Huid- en Lasercentrum

In het Huid- en Lasercentrum van Reinier de Graaf kunt u terecht voor diverse cosmetische behandelingen van uw huid. Onze dermatologen, huidtherapeuten en doktersassistenten leveren kwalitatief hoogwaardige en veilige zorg, met alle aandacht voor uw uiterlijke schoonheid. Wij werken samen met een huidtherapeut van huidzorg Delft. Wij richten ons op behandelingen die zorgverzekeraars niet vergoeden. Dit betekent dat u onze diensten zelf via een pinbetaling bij ons afrekent.

U kunt in ons Huid- en Lasercentrum terecht voor onderstaande behandelingen:

Het team

Van links naar rechts: K. Meiland, D. van Acker, M. Hulshof, W. van de Voorde, M. Brakman, S. Stadhouders, R. Tijssen, C. Roessen, D. Schijf, A. Raab, I. Haeck, S. Waltman en L. van der Putte.

Eerste afspraak

Voorafgaand aan een behandeling vindt altijd eerst een adviesgesprek plaats. Op deze eerste afspraak worden de verwachtingen van u, de voor- en nadelen van de behandeling en  ons advies uitgebreid met u besproken. U krijgt patiënteninformatie over uw behandeling en een toestemmingsformulier mee naar huis. Thuis kunt u nog eens rustig nadenken over ons advies. Als u kiest voor uw behandeling hier, dan maakt u een vervolg afspraak en neemt u het ondertekende toestemmingsformulier op die afspraak mee. De kosten van het advies gesprek zijn 50 euro. U betaalt dit bedrag voorafgaand aan dit gesprek via een pinbetaling. Deze kosten kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar. Soms blijkt tijdens het consult dat  uw vraag niet cosmetisch is maar een medische vraag betreft. Dan zullen we u adviseren om via de huisarts een verwijzing te vragen naar het desbetreffende specialisme, zodat u uiteindelijk toch de juiste behandeling krijgt. Helaas kunt u niet alsnog de kosten van het adviesgesprek declareren bij uw zorgverzekeraar.
 
Als u uw afspraak wilt afzeggen dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch door te geven. Als u niet op de afspraak komt en u zich ook niet telefonisch heeft afgemeld, dan brengen wij 50 euro in rekening.

Afspraak maken

Voor een adviesgesprek van een cosmetische behandeling heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig. U kunt een afspraak maken bij onze polikliniek Dermatologie via nummer 015 260 4391 met vermelding dat het om een cosmetische afspraak gaat. Alle behandelingen vinden plaats op de polikliniek Dermatologie in het Gasthuis in Delft.

Overmatig zweten

Rimpelbehandeling

Vaatafwijkingen

Verwijderen moedervlek

Spataderen

Verwijderen bultjes