Dialyse

De Dialyseafdeling van Reinier de Graaf biedt nierfunctievervangende behandeling aan voor patiënten met een nierziekte, wij werken niet met wachtlijsten.

U kunt bij ons terecht voor hemodialyse en peritoneaaldialyse (buikspoeling). Ook vakantiedialyse behoort tot de mogelijkheden. Meldt u hiervoor tenminste 6 weken van tevoren aan.

Aan de Dialyseafdeling is het HKZ -kwaliteitskeurmerk van de Stichting Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) toegekend. Ook leidt de Dialyse gespecialiseerd verpleegkundigen op. Op de Dialyseafdeling werken nefrologen, gespecialiseerde dialyseverpleegkundigen, medisch maatschappelijk werkers, nurse practitioners en diëtisten nauw samen om de beste zorg te bieden.

De Dialyseafdeling heeft diverse voorzieningen om uw hemodialyse behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen. Zo staan er dialysefietsen, laptops, tablets, gratis Wi-Fi en een televisie met DVD speler tot uw beschikking.

De Dialyseafdeling bevindt zich op de derde verdieping in gang J in locatie Delft.

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 07.00 tot 21.00 uur
Zondag Gesloten

Onderzoeken en behandelingen

Medisch maatschappelijk werk op de dialyseafdeling

Medisch Maatschappelijk Werk is er voor nierpatiënten die onder behandeling zijn van de predialyse polikliniek of de dialyseafdeling.

Contact

Hemodialyse
015 - 260 46 86

Peritoneaaldialyse
015 - 260 41 76

Secretariaat
015 - 260 46 35

Spoedgevallen
na openingstijd
015 - 260 30 60

Dialyse doet meer...

Folders (in PDF)