Huid- en Lasercentrum

In het Huid- en Lasercentrum van Reinier de Graaf kunt u terecht voor diverse cosmetische behandelingen van uw huid. Onze dermatologen, huidtherapeuten en doktersassistenten leveren kwalitatief hoogwaardige en veilige zorg, met alle aandacht voor uw uiterlijke schoonheid. Wij richten ons op behandelingen die zorgverzekeraars niet vergoeden. Dit betekent dat u onze diensten zelf via een pinbetaling bij ons afrekent.

U kunt in ons Huid- en Lasercentrum terecht voor onderstaande behandelingen:

Het team

V.l.n.r. K. Meiland, D. van Acker, M. Hulshof, W. van de Voorde, M. Brakman, S. Stadhouders, R. Tijssen, C. Roessen, D. Schijf, A. Raab, I. Haeck, S. Waltman en L. van der Putte.

Intake

Voorafgaand aan de behandeling vindt een adviesgesprek plaats. Hierin worden alle voor- en nadelen van de behandeling uitgebreid met u besproken. U krijgt patiënteninformatie over uw behandeling en een toestemmingsformulier mee naar huis. Dit formulier neemt u ondertekend mee naar uw behandeling. De kosten van de intake zijn 50 euro. U betaalt dit bedrag voorafgaand aan de intake via een pinbetaling. De intakekosten worden van de kosten van de behandeling afgetrokken.

Als u uw afspraak wilt afzeggen dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch door te geven. Als u niet op de afspraak komt en u zich ook niet telefonisch heeft afgemeld, dan brengen wij 50 euro in rekening.

Afspraak maken

Voor een intake van een cosmetische behandeling heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig. U kunt een afspraak maken bij onze polikliniek Dermatologie via nummer 015 260 4391 met vermelding dat het om een cosmetische afspraak gaat. Alle behandelingen vinden plaats op de polikliniek Dermatologie in het Gasthuis in Delft.