Inloggen en uitloggen

Waarom moet ik inloggen via DigiD met een SMS-code?

Het is belangrijk om de meest veilige manier te gebruiken om op te loggen op Mijn Reinier de Graaf. Het gaat immers om uw medische informatie. Inloggen via DigiD is in Nederland de meest veilige manier om uw identiteit te controleren. Steeds meer overheidsinstellingen maken gebruik van DigiD. U kunt ook inloggen via de DigiD-app in plaats van met een SMS-code.

Hoe kan ik uitloggen van Mijn Reinier de Graaf?

Dit kan op twee manieren. U kunt uitloggen via de knop 'Uitloggen' en daarnaast logt u automatisch uit als u een kwartier nergens op klikt in het patiëntenportaal.

Hoe werkt DigiD? Wat moet ik doen bij problemen met inloggen via DigiD?

Informatie over het gebruik van DigiD en het aanvragen van een DigiD-code vindt u op www.digid.nl. Heeft u een DigiD-code en bent u patiënt bij Reinier de Graaf? Dan kunt u direct inloggen op Mijn Reinier de Graaf.

Wilt u op een gemakkelijke manier leren hoe u uw DigiD kunt aanvragen en gebruiken? En hoe u de DigiD-app kunt installeren? Ga dan naar de website van Steffie.nl