Campagne respect

"Wij blijven overeind voor jou! Houd jij je aan de regels voor ons?" Dat is de slogan van onze campagne 'Respect' die we op 17 november zijn gestart. 

Aanleiding hiervoor is dat onze medewerkers steeds vaker te maken krijgen met patiënten en bezoekers die de coronamaatregelen niet opvolgen. In de campagne vertellen zorgprofessionals hoe ze er alles aan doen om in deze zware coronatijd zelf overeind te blijven. Dit lukt hen alleen als iedereen zich aan de coronamaatregelen houdt. Deze zijn er namelijk niet voor niets. Hiermee beschermen we onze kwetsbare patiënten, bezoekers én onszelf tegen het coronavirus. Met de campagne hopen we op meer begrip voor de regels en respect voor elkaar. Want alleen samen houden we de zorg veilig.

Op deze pagina leest u de verhalen van vijf van onze zorgprofessionals, die vertellen hoe zij tot het uiterste gaan om in deze zware coronatijd zelf overeind te blijven. Ook gaan zij in op het belang van de coronamaatregelen en leggen ze uit wat het onbegrip wat zij soms ervaren met hen doet.

Regieverpleegkundige Bastiaan: "We zullen hier echt met elkaar doorheen moeten"

Wij blijven overeind voor jou! Houd jij je aan de regels voor ons?" Dat is de slogan van onze campagne 'Respect'. Aanleiding hiervoor is dat onze medewerkers steeds vaker te maken krijgen met patiënten en bezoekers die de coronamaatregelen niet opvolgen. Lees hier het verhaal van Bastiaan, werkzaam als regieverpleegkundige in ons ziekenhuis.

IC-verpleegkundige Mirjam: "In deze tweede golf lijkt een langere adem nodig"

Wij blijven overeind voor jou! Houd jij je aan de regels voor ons?" Dat is de slogan van onze campagne 'Respect'. Aanleiding hiervoor is dat onze medewerkers steeds vaker te maken krijgen met patiënten en bezoekers die de coronamaatregelen niet opvolgen. Lees hier het verhaal van Mirjam, werkzaam als IC-verpleegkundige in ons ziekenhuis.