Bloedafname/Laboratorium

Op iedere locatie van Reinier de Graaf kunt u terecht om bloed te laten prikken. In Delft heeft u geen stickers meer nodig (aanmelden met de patiëntenpas voldoet), de afdeling bloedafname print zelf de stickers die nodig zijn op de buisjes, flesjes en potjes.

  • De bloedafname is in Reinier de Graaf in Delft geopend op werkdagen van 7.00-17.30 uur en op zaterdag 8.30-10.30 uur. Bloedafname bevindt zich op de begane grond, gang C.
  • Op onze locatie Voorburg kunt u bloed laten prikken op werkdagen van 7.30-16.00 uur

Daarnaast zijn er meer dan 50 prikpunten in de regio, zodat u altijd dicht bij huis terecht kunt. Zie bloedafnamepunten (Prikpunten) onderaan de pagina. Op aanvraag van uw huisarts komen onze medewerkers zelfs bij u thuis.

Bloedafname voor patiënten van IVF poli Voorburg

Voor patiënten van de IVF poli in Voorburg zijn er, naast de reguliere openingstijden van maandag t/m zaterdag op de diverse locaties, ook op zondag en alle feestdagen mogelijkheden in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft van 10.30-10.45 uur.

Patiëntenfolders

Om u goed voor te bereiden op een speciaal bloedonderzoek of urine/fecesonderzoek kunt u één van onze folders raadplegen.

Urineonderzoek

Uw urine moet onderzocht worden. Hiervoor heeft u van uw dokter of laboratorium een potje gekregen voor het opvangen van uw urine.

Lab informatie Centrum

Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op met het Laboratorium Informatie Centrum

telefoon: 015 260 45 08.

Op werkdagen van
08.30 tot 17.00 uur
 

Introductiefilm Lab