Patiënten

Patiëntenportaal Mijn Reinier de Graaf

Als patiënt van het Reinier de Graaf ziekenhuis heeft u toegang tot het patiëntenportaal Mijn Reinier de Graaf. Het patiëntenportaal geeft u altijd en overal online toegang tot een belangrijk deel van uw medische gegevens. Zo houdt u zelf de regie over uw gezondheid. 

Patiëntenfolders

Hier vindt u een overzicht van al onze folders

Bloedafname/Laboratorium

Op iedere locatie van Reinier de Graaf kunt u terecht om bloed te laten prikken. Daarnaast zijn er meer dan 50 prikpunten in de regio, zodat u altijd dicht bij huis terecht kunt.

Een afspraak maken

Uw huisarts, tandarts, verloskundige of een andere specialist heeft u voor een onderzoek of bezoek aan een specialist doorverwezen naar het Reinier de Graaf.  De eerste afspraak in het ziekenhuis heeft u altijd op een polikliniek. 

Specialismen en afdelingen

Bekijk welke poliklinieken en specialismen er zijn en welke artsen er werken. U vindt hier ook de telefoonnummers om een afspraak te maken.

Geestelijke verzorging

Als u onder behandeling bent in het Reinier de Graaf Ziekenhuis, dan kan het zijn dat u behoefte heeft aan een goed gesprek, aan geestelijke ondersteuning, troost of coaching in het omgaan met uw ziekte. Ook kunnen onverwachte complicaties bij de behandeling voor u reden zijn geestelijke steun te zoeken. Speciaal daarvoor is er de Afdeling Geestelijke verzorging.

Dagbehandeling en opname

Als u voor een operatie, medische behandeling of onderzoek dezelfde dag weer naar huis gaat, dan is er sprake van een dagbehandeling. Als u minimaal een nacht moet blijven dan is dat een opname.

Wacht- en toegangstijden

Hoe lang duurt het voordat u voor een eerste afspraak of behandeling terecht kunt bij een van onze (poli) klinieken?

Voorzieningen

Wij doen er alles aan om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Hiervoor kunt u gebruikmaken van de de volgende voorzieningen:

Kosten en verzekeringen

Wilt u weten of Reinier de Graaf een contract heeft met uw zorgverzekeraar? Of wat een behandeling kost.

Uw mening telt

Reinier de Graaf stelt hoge eisen aan de zorg en dienstverlening. Uw mening is daarbij zeer waardevol.

Cliëntenraad

Bij Reinier de Graaf staan patiënten en hun mening centraal, daarom bieden wij zoveel mogelijk zorg vanuit de wensen en behoeften van de patiënt (patiëntgerichte zorg). Om tegemoet te kunnen komen aan deze wensen en behoeften, is het belangrijk om te weten wat er onder patiënten leeft. Daarom is er een Cliëntenraad aangesteld.

Medisch dossier

Uw medisch dossier is eigendom van Reinier de Graaf. U kunt op verzoek uw medische gegevens inzien of een verzoek tot vernietiging indienen.

Medisch onderzoek met uw gegevens

Met wetenschappelijk onderzoek proberen we de zorg van toekomstige patiënten te verbeteren en soms kunnen we op deze manier nieuwe behandelmethoden ontdekken.

Locaties

 • Reinier de Graafweg 5
  2625 AD Delft
  (015) 260 30 60
  Meer info
 • Middel Broekweg 2a
  2671 ME Naaldwijk
  088-260 4000
  Meer info
 • Fonteynenburghlaan 5
  2275 CX Voorburg
  (070) 340 11 00
  Meer info
 • Kiekendiefstraat 17
  2496 RP Den Haag
  (015) 270 68 00
  Meer info

Agenda