Voorzieningen

Wanneer een familielid of bekende wordt opgenomen, dan doen wij er alles aan om ook uw verblijf als bezoeker zo aangenaam mogelijk te maken.

Wij zorgen ervoor dat ons ziekenhuis een veilige omgeving is, zowel voor onze patiënten, bezoekers als medewerkers. Wij doen er alles aan om besmetting met het coronavirus te voorkomen. We nemen daarom voorzorgsmaatregelen om u veilige zorg te kunnen bieden.

Het dragen van een mondneusmasker in de openbare ruimtes van onze locaties is verplicht. Dit geldt ook als u gaat zitten in de centrale hal of gang, in de wachtruimtes, spreekkamers en op de verpleegafdelingen. Zorg dat het masker uw mond en neus goed bedekt.

Een patiënt mag 1 bezoeker per dag ontvangen, deze mag ook niet meer dan een keer per dag op bezoek komen. Kijk hier voor de meest actuele informatie over de maatregelen.

Espressobar/winkel en brasserie

In de centrale hal van het Gasthuis in Delft vindt u brasserie Kannen & Kruiken. Vanwege de 1,5 meter-richtlijnen zijn er momenteel dertig zitplaatsen beschikbaar. Eri is momenteel geen bediening aan tafel, take-away is wel mogelijk. De Brasserie is uitsluitend via de hoofdentree van het Gasthuis bereikbaar. Er is een speciale looproute aangegeven voor medewerkers en bezoekers die via het ziekenhuis de Brasserie willen bezoeken. De Brasserie verlaten kan via de achterzijde van het restaurant.

De brasserie is op werkdagen van 07.30 tot 18.00 uur geopend en in het weekend van 10.00 tot 20.00 uur. In de centrale hal van het Diaconessenhuis Voorburg is een koffiecorner, geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Gevonden voorwerpen

Iets verloren in Reinier de Graaf? In drie stappen kunt u zien of een verloren voorwerp door Reinier de Graaf is gevonden.

 1. Staat het door u verloren voorwerp er tussen? Reageer direct via de knop “dit voorwerp is van mij”
 2. Door het beantwoorden van een paar controle vragen, weten we zeker dat het van u is.
 3. U kunt er vervolgens voor kiezen om het voorwerp kosteloos te komen ophalen of tegen kosten thuis te laten bezorgen.

Staat uw voorwerp de volgende werkdag nog niet op onze website? Hou dan de website goed in de gaten. Dagelijks worden er nieuwe gevonden voorwerpen geregistreerd. Reinier de Graaf is niet aansprakelijk voor het verlies van persoonlijke eigendommen in- en om de terreinen van de locaties van Reinier de Graaf.

Voor vragen of informatie over gevonden kunt bellen met de receptie van de locatie waar u het voorwerp bent kwijtgeraakt.

 

iLost logo

Gebedsruimte

Te midden van de onrust van het ziekenhuis biedt de gebedsruimte de mogelijkheid even tot uzelf te komen. De ruimte biedt de gelegenheid de handen en voeten te wassen, verder zijn er Korans en gebedskleden aanwezig. U vindt de gebedsruimte in Delft op de begane grond in gang E.

Hulphonden

Op vertoon van een hondenpas of een speciaal dekje zijn hulphonden in ons ziekenhuis welkom, met uitzondering van sommige afdelingen. Onze medewerkers kunnen u hier meer over vertellen. Andere honden zijn niet toegestaan.

Logerende familieleden

Familieleden van ernstig zieke patiënten kunnen via de verpleegafdeling regelen dat zij blijven logeren. Ouders van opgenomen kinderen kunnen in de nabijheid van hun kind overnachten. De verpleegkundige kan u nader informeren over de logeermogelijkheden.

Mobiele telefoon en wifi (draadloos internet)

U kunt op al onze locaties gewoon gebruikmaken van uw mobiele telefoon. Op sommige plekken binnen het ziekenhuis kunnen echter de signalen van mobiele telefoons de werking van medische apparatuur verstoren. Dit staat aangegeven op de desbetreffende plekken. Bij twijfel kunt u een van onze medewerkers om meer informatie vragen.

Op alle locaties van ons ziekenhuis hebt u toegang tot gratis wifi (draadloos internet). Maak via uw smartphone, tablet, laptop of ander apparaat verbinding via het netwerk ‘ReinierGast’ om hiervan gebruik te maken.

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van het Gasthuis in Delft.

Rolstoelen

Voor patiënten en bezoekers van ons ziekenhuis zijn rolstoelen beschikbaar. Deze zijn te vinden bij de hoofdingangen van al onze locaties. Op de locatie in Delft staan de rolstoelen ook in de parkeergarage. Om hiervan gebruik te maken, hebt u een muntstuk van 1 euro of 20 eurocent nodig. Uw euromunt wordt geretourneerd na het terugbrengen van de rolstoel.

Stiltecentrum

Te midden van de onrust van het ziekenhuis biedt het stiltecentrum de mogelijkheid even tot uzelf te komen. U kunt er gewoon even gaan zitten in een van de makkelijke stoelen, een gedachte opschrijven of een kaarsje aansteken. U vindt het stiltecentrum in Delft op de begane grond in gang E.

Locaties

 • Reinier de Graafweg 5
  2625 AD Delft
  (015) 260 30 60
  Meer info
 • Middel Broekweg 2a
  2671 ME Naaldwijk
  088-260 4000
  Meer info
 • Fonteynenburghlaan 5
  2275 CX Voorburg
  (070) 340 11 00
  Meer info
 • Kiekendiefstraat 17
  2496 RP Den Haag
  (015) 270 68 00
  Meer info

Stuur een kaartje

Verras een patiënt met
een persoonlijke kaart.

Routeplanner

Vervoersmiddel