Voorzieningen

Wanneer een familielid of bekende wordt opgenomen, dan doen wij er alles aan om ook uw verblijf als bezoeker zo aangenaam mogelijk te maken.

Espressobar-winkel en Brasserie

Reinier de Graaf Gasthuis Delft
In de centrale hal van de locatie Delft vindt u een mooie espressobar-winkel en een Brasserie met wisselende menukaart en bediening aan tafel. De espressobar-winkel is op werkdagen van 7.30 tot 20.00 uur geopend en in het weekend van 10.00 tot 20.00 uur. De Brasserie is op werkdagen van 10.00 tot 20.00 uur geopend en in het weekend van 12.00 tot 20.00 uur.

Reinier de Graaf Diaconessenhuis Voorburg
In de centrale hal van de locatie Voorburg is een koffiecorner, geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur.

Gevonden voorwerpen

Bent u als patiënt of bezoeker iets verloren in ons ziekenhuis? Wij verzamelen gevonden voorwerpen en bewaren deze op een veilige plek, zodat u ze weer kunt ophalen. U kunt bellen met de receptie van de locatie waar u het voorwerp bent kwijtgeraakt.

Gebedsruimte

Te midden van de onrust van het ziekenhuis biedt de gebedsruimte de mogelijkheid even tot uzelf te komen. De ruimte biedt de gelegenheid de handen en voeten te wassen, verder zijn er Korans en gebedskleden aanwezig. U vindt de gebedsruimte in Delft op de begane grond in gang E.

Kinderopvang tijdens afspraak

Brengt u een bezoek aan onze locatie in Delft? Dan kunt u gebruikmaken van de diensten van Knotz Kinderopvang in hun vestiging Villa Duimelot, direct naast het ziekenhuis. Ouders en verzorgers kunnen op deze manier zonder tijdsdruk en extra zorgen naar hun afspraak in het ziekenhuis gaan. Tegen een vergoeding vangt Knotz Kinderopvang kinderen van 0 tot en met 5 jaar tijdelijk op. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Knotz Kinderopvang.

Voorwaarden en kosten

 • De ouder of verzorger is patiënt bij Reinier de Graaf.
 • De dienstverlener is Knotz Kinderopvang en u rekent met hen af.
 • De minimale afname voor de kinderopvang is 1 uur. Het actuele tarief (inclusief luiers, standaardvoeding en overdracht) kunt u opvragen bij de locatie.
 • Er hoeft geen vast contract te worden getekend.

Onze receptiemedewerkers kunnen u vertellen hoe u van deze dienst gebruik kunt maken en hoe u bij Villa Duimelot kunt komen. De medewerkers van het kinderdagverblijf kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden voor kinderopvang. Het is in een aantal gevallen mogelijk om een gedeelte van het uurtarief terug te krijgen in de vorm van kinderopvangtoeslag of via uw ziektekostenverzekering.

Contactgegevens

Knotz Kinderopvang, Villa Duimelot
Reinier de Graafweg 1a
2625 AD DELFT
015-256 09 80
www.knotz-kinderopvang.nl

Logerende familieleden

Familieleden van ernstig zieke patiënten kunnen via de verpleegafdeling regelen dat zij blijven logeren. Ouders van opgenomen kinderen kunnen in de nabijheid van hun kind overnachten. De verpleegkundige kan u nader informeren over de logeermogelijkheden.

Mobiele telefoon en wifi (draadloos internet)

U kunt op al onze locaties gewoon gebruikmaken van uw mobiele telefoon. Op sommige plekken binnen het ziekenhuis kunnen echter de signalen van mobiele telefoons de werking van medische apparatuur verstoren. Dit staat aangegeven op de desbetreffende plekken. Bij twijfel kunt u een van onze medewerkers om meer informatie vragen.

Op alle locaties van ons ziekenhuis hebt u toegang tot gratis wifi (draadloos internet). Maak via uw smartphone, tablet, laptop of ander apparaat verbinding via het netwerk ‘ReinierGast’ om hiervan gebruik te maken.

Reinier Shuttle

Reinier de Graaf biedt u op de locatie Delft de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de Reinier Shuttle. Deze pendeldienst wordt verzorgd door vrijwilligers. Zij rijden patiënten en bezoekers van de parkeerplaats en de parkeergarage naar de hoofdingang van het ziekenhuis, en weer terug.

De Reinier Shuttle rijdt op werkdagen van 08:00 tot 16:45 uur. Indien u gebruik wil maken van deze service, kunt u instappen bij een van de haltes. Deze bevinden zich bij de hoofdingang en op het parkeerterrein. Voor vragen kunt u terecht bij de receptie, een van onze vrijwilligers of de beveiliging.

 

Rolstoelen

Voor patiënten en bezoekers van ons ziekenhuis zijn rolstoelen beschikbaar. Deze zijn te vinden bij de hoofdingangen van al onze locaties. Op de locatie in Delft staan de rolstoelen ook in de parkeergarage. Om hiervan gebruik te maken, hebt u een muntstuk van 1 euro of 20 eurocent nodig. Uw euromunt wordt geretourneerd na het terugbrengen van de rolstoel.

Stiltecentrum

Te midden van de onrust van het ziekenhuis biedt het stiltecentrum de mogelijkheid even tot uzelf te komen. U kunt er gewoon even gaan zitten in een van de makkelijke stoelen, een gedachte opschrijven of een kaarsje aansteken. U vindt het stiltecentrum in Delft op de begane grond in gang E.

Locaties

 • Reinier de Graafweg 5
  2625 AD Delft
  (015) 260 30 60
  Meer info
 • Middel Broekweg 2a
  2671 ME Naaldwijk
  (0174) 63 77 00
  Meer info
 • Fonteynenburghlaan 5
  2275 CX Voorburg
  (070) 340 11 00
  Meer info
 • Kiekendiefstraat 17
  2496 RP Den Haag
  (015) 270 68 00
  Meer info

Stuur een kaartje

Verras een patiënt met
een persoonlijke kaart.

Routeplanner

Vervoersmiddel