Parkeren

Het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft beschikt over ruime parkeermogelijkheden. Patiënten en bezoekers kunnen hun auto parkeren op het parkeerterrein en de parkeergarage aan de voorkant van het ziekenhuis. Deze parkeergarage beschikt over een lift. Momenteel wordt er druk gebouwd aan een nieuwe bezoekersparkeergarage aan de zijkant van het ziekenhuis. Deze is naar verwachting voor de zomer van 2017 gereed en klaar voor gebruik.

Tarieven

Indien u binnen 15 minuten het parkeerterrein op- en afrijdt, hoeft u uitsluitend uw parkeerkaart bij de slagboom in te voeren om weer het terrein af te komen. Als u alleen maar iemand komt brengen of ophalen, kunt u gebruikmaken van de Kiss & Ride-zone direct naast de hoofdingang. Deze voorziening voor kort parkeren kan ook gebruikt worden door taxi’s.

Blijft u langer, dan gelden de volgende parkeertarieven:

 • Vanaf 15 tot 30 minuten parkeren: € 0,70
 • Vanaf 30 minuten tot 1 uur parkeren: € 1,50
 • Vanaf 1 uur tot 2 uur parkeren: € 2,80
 • Vanaf 2 uur tot 3 uur parkeren: € 4,20
 • Vanaf 3 uur tot 24 uur parkeren: € 5,00

De parkeerautomaten bevinden zich op het parkeerterrein aan de voorkant van het ziekenhuis. U kunt betalen met contant geld of uw pinpas.

Als u bij uw vertrek naar uw auto loopt, kunt u eerst bij deze automaten afrekenen. U heeft vervolgens 15 minuten de tijd om het parkeerterrein af te rijden. Mocht u problemen ondervinden bij uw betaling of andere vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u zich richten tot onze receptionisten, vrijwilligers of beveiligingsmedewerkers. Zij helpen u graag verder.

Langdurig parkeren

Bezoekt u onze locatie in Delft voor een aaneengesloten periode of op regelmatige basis? Dan kunt u goedkoper parkeren door een week- of maandparkeerkaart te kopen. Een weekkaart kost € 15,00 en een maandkaart € 30,00. Voor aankoop en verdere informatie kunt u terecht bij de receptie. Deze service geldt niet voor onze locatie in Voorburg.

Mindervalidenplekken

Voor mindervaliden zijn er 7 plekken aanwezig tussen de hoofdingang en de Spoedpost. Daarnaast zijn er 11 mindervalidenplekken op het parkeerterrein, zo dicht mogelijk bij de hoofdingang.

Reinier Shuttle

Reinier de Graaf biedt u op de locatie Delft de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de Reinier Shuttle. Deze pendeldienst wordt verzorgd door vrijwilligers. Zij rijden patiënten en bezoekers van de parkeerplaats en de parkeergarage naar de hoofdingang van het ziekenhuis, en weer terug.

De Reinier Shuttle rijdt op werkdagen van 08:00 tot 16:45 uur. Indien u gebruik wil maken van deze service, kunt u instappen bij een van de haltes. Deze bevinden zich bij de hoofdingang en op het parkeerterrein. Voor vragen kunt u terecht bij de receptie, een van onze vrijwilligers of de beveiliging.

Kort parkeren spoedpost

Komt u voor de spoedpost en wilt u zo snel mogelijk iemand afzetten en naar binnen helpen? Dan kunt u uw auto kort parkeren op de parkeerplaats voor de spoedpost. Omdat veel bezoekers gebruikmaken van deze voorziening, vragen we u uw auto zo snel mogelijk op de reguliere parkeerplaats te zetten.

Fiets

Komt u op de fiets naar het ziekenhuis, dan kunt u uw fiets parkeren in de gratis fietsenstalling aan de voorkant van het ziekenhuis. In verband met bouw op en ontwikkeling van het terrein rond het ziekenhuis wordt de fietsenstalling in de toekomst verplaatst. Wij houden u via onze website op de hoogte van de ontwikkelingen.

Parkeren op locatie Voorburg

In Voorburg kunt u uw auto tegen betaling parkeren. Daarvoor gelden dezelfde tarieven als hierboven staan voor de locatie Delft. U vindt de betaalautomaten bij de hoofdingang. U kunt uw fiets gratis parkeren in de overdekte fietsenstalling.

Parkeren op locatie Naaldwijk

In Naaldwijk kunt u uw auto en fiets gratis parkeren. De parkeerplaatsen en de fietsenstalling bevinden zich aan de voorzijde van het behandelcentrum.

Parkeren op locatie Ypenburg

In Ypenburg kunt u uw auto en fiets gratis parkeren. De parkeerplaatsen en de fietsenstalling bevinden zich aan de achterkant van het gezondheidscentrum.

Locaties

 • Reinier de Graafweg 5
  2625 AD Delft
  (015) 260 30 60
  Meer info
 • Middel Broekweg 2a
  2671 ME Naaldwijk
  (0174) 63 77 00
  Meer info
 • Fonteynenburghlaan 5
  2275 CX Voorburg
  (070) 340 11 00
  Meer info
 • Kiekendiefstraat 17
  2496 RP Den Haag
  (015) 270 68 00
  Meer info

Stuur een kaartje

Verras een patiënt met
een persoonlijke kaart.

Routeplanner

Vervoersmiddel