Parkeren

Het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft beschikt over een moderne parkeergarage met 450 parkeerplaatsen, inclusief 30 plekken voor mindervaliden en 6 plaatsen met een oplaadpunt voor elektrische auto’s. De garage staat vlakbij de ingang van de spoedpost en de hoofdingang, om gasten zo snel mogelijk toegang tot het ziekenhuis te bieden. In de parkeergarage vindt u rolstoelen en een lift. De maximale doorrijhoogte is 2,20 meter.

Tarieven

Indien u binnen 15 minuten de garage in- en uitrijdt, hoeft u uitsluitend uw parkeerkaart bij de slagboom in te voeren zonder te hoeven betalen. Als u alleen maar iemand komt brengen of ophalen, kunt u gebruikmaken van de Kiss & Ride-zone direct naast de hoofdingang. Deze voorziening voor kort parkeren kan ook gebruikt worden door taxi’s.

Blijft u langer, dan gelden de volgende parkeertarieven:

 • Vanaf 15 tot 30 minuten parkeren: € 1,00
 • Vanaf 30 minuten tot 1 uur parkeren: € 2,00
 • Vanaf 1 tot 1,5 uur parkeren: € 3,00
 • Vanaf 1,5 tot 2 uur parkeren: € 4,00
 • Vanaf 2 tot 2,5 uur parkeren: € 5,00
 • Vanaf 2,5 uur parkeren: € 6,00 (het maximale dagtarief)

De betaalautomaten bevinden zich op de begane grond van de parkeergarage. U kunt betalen met contant geld of uw pinpas.

Als u bij uw vertrek naar uw auto loopt, kunt u eerst bij deze automaten afrekenen. U heeft vervolgens 15 minuten de tijd om de garage uit te rijden. Mocht u problemen ondervinden bij uw betaling of andere vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u zich richten tot onze receptionisten, vrijwilligers of beveiligingsmedewerkers. Zij helpen u graag verder.

Langdurig parkeren

Bezoekt u onze locatie in Delft voor een aaneengesloten periode of op regelmatige basis? Dan kunt u voordeliger parkeren door een dag-, week- of maandkaart te kopen bij de rechter betaalautomaat op de begane grond van de parkeergarage. Een dagkaart kost € 6,00, een weekkaart € 17,50 en een maandkaart € 37,50. Deze service geldt niet voor onze locatie in Voorburg.

Mindervalidenplekken

Voor mindervaliden zijn er 30 plekken op de begane grond van de parkeergarage. De 7 parkeerplekken voor de spoedpost zijn bij de ingebruikname van de parkeergarage komen te vervallen.

Wanneer u met een voertuig voor mindervaliden komt dat hoger is dan 2,20 meter is het niet mogelijk om in de parkeergarage te parkeren. In dat geval verzoeken wij u om een e-mail te sturen naar beveiliging@rdgg.nl, met daarin uw naam, de datum en het tijdstip van uw bezoek, het kenteken van het voertuig, de hoogte van het voertuig, uw telefoonnummer en eventuele bijzonderheden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op over de mogelijkheden.

Kort parkeren spoedpost

Komt u voor de spoedpost en wilt u zo snel mogelijk iemand afzetten en naar binnen helpen? Dan kunt u uw auto kort parkeren op de parkeerplaats voor de spoedpost. Omdat veel bezoekers gebruikmaken van deze voorziening, vragen we u uw auto zo snel mogelijk in de parkeergarage te zetten.

Shuttledienst

Op de locatie Delft pendelt de Reinier Shuttle tussen de parkeergarage en de hoofdingang van het ziekenhuis, om patiënten en bezoekers die minder goed ter been zijn te vervoeren. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 16.30 uur gratis gebruikmaken van deze dienst.

Fiets, scooter, brommer en motor

Komt u op de fiets naar het ziekenhuis, dan kunt u uw fiets parkeren in de gratis fietsenstalling aan de voorkant van het ziekenhuis. Direct naast de fietsenstalling is ruimte om scooters, bromfietsen en motoren neer te zetten, inclusief grondbeugels om deze vast te zetten.

Parkeren op locatie Voorburg

In Voorburg kunt u uw auto tegen betaling parkeren. Daarvoor gelden onderstaande tarieven. U vindt de betaalautomaten bij de hoofdingang.

 • Vanaf 0 tot 15 minuten parkeren: € 0,00
 • Vanaf 15 tot 30 minuten parkeren: € 0,70
 • Vanaf 30 minuten tot 1 uur parkeren: € 1,50
 • Vanaf 1 tot 2 uur parkeren: € 2,80
 • Vanaf 2 tot 3 uur parkeren: € 4,20
 • Vanaf 3 uur parkeren: € 5,00 (het maximale dagtarief)

U kunt uw fiets gratis parkeren in de overdekte fietsenstalling.

Parkeren op locatie Naaldwijk

In Naaldwijk kunt u uw auto en fiets gratis parkeren. De parkeerplaatsen en de fietsenstalling bevinden zich aan de voorzijde van het behandelcentrum.

Parkeren op locatie Ypenburg

Met ingang van 12 februari 2018 heeft de gemeente Den Haag betaald parkeren in rondom De Reef in Ypenburg ingevoerd. Vanaf 9.00 uur tot 24.00 uur moeten bezoekers betalen in de Kiekendiefstraat. Het tarief bedraagt 1,70 euro per uur. U dient dit bedrag vooraf te betalen. Omdat spreekuren soms uitlopen, raden wij u aan om voor deze betaling gebruik te maken van een parkeerapp op uw mobiele telefoon. Zo weet u zeker dat u niet opnieuw naar de parkeerplaats hoeft om extra parkeertijd te kopen.

Het Parkeerreglement Reinier de Graaf is van toepassing indien u parkeert op een van de bovenstaande locaties.

Locaties

 • Reinier de Graafweg 5
  2625 AD Delft
  (015) 260 30 60
  Meer info
 • Middel Broekweg 2a
  2671 ME Naaldwijk
  (0174) 63 77 00
  Meer info
 • Fonteynenburghlaan 5
  2275 CX Voorburg
  (070) 340 11 00
  Meer info
 • Kiekendiefstraat 17
  2496 RP Den Haag
  (015) 270 68 00
  Meer info

Stuur een kaartje

Verras een patiënt met
een persoonlijke kaart.

Routeplanner

Vervoersmiddel