Voor de pers

Bent u journalist of redacteur en wilt u informatie over Reinier de Graaf of contact om bijvoorbeeld een interview te houden of beeld- of geluidsopnames te maken? Neem dan contact op met onze persvoorlichter. Deze is van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer (015) 260 33 52 of via communicatie@rdgg.nl. Buiten kantooruren kunt u bellen met het algemene telefoonnummer van Reinier de Graaf (015) 260 30 60. U wordt dan bij dringende zaken doorverbonden met de persvoorlichter.

Wij helpen u bijvoorbeeld met:
• aanvragen voor interviews met medewerkers en medisch specialisten
• feiten en cijfers
• beeldmateriaal
• informatie over Reinier de Graaf en het (medisch) beleid
• vragen over nieuws- en persberichten

Persberichten

Op onze nieuwspagina vindt u een overzicht van het actuele nieuws van Reinier de Graaf. Ook sturen wij regelmatig persberichten naar de (regionale) media. Wilt u onze persberichten ontvangen? Mail dan uw naam, de naam van het medium waarvoor u werkt en het mailadres waarop u de berichten wilt ontvangen naar communicatie@rdgg.nl.

Ook kunt u ons volgen op Facebook of Twitter.

Fotograferen, filmen en geluidsopnamen

Op het terrein van en in het ziekenhuis mag u alleen beeld- en geluidsopnames maken met toestemming van de afdeling Communicatie van Reinier de Graaf. Neem hiervoor contact op met de persvoorlichter via (015) 260 33 52 of communicatie@rdgg.nl.

Privacy

Wij hechten eraan de privacy van patiënten te beschermen. Daarom verstrekken wij geen informatie over individuele patiënten aan de media. Wij zijn terughoudend bij aanvragen van media waarbij patiënten moeten worden benaderd om hun medewerking te verlenen aan een interview. Dient u dergelijke verzoeken tijdig in, zodat niet alleen wij, maar vooral ook onze patiënten in de gelegenheid worden gesteld om een goede afweging te maken tussen hun persoonlijke belang en het algemeen belang. Aanvragen worden in alle gevallen besproken met de behandelaar.

Locaties

 • Reinier de Graafweg 5
  2625 AD Delft
  (015) 260 30 60
  Meer info
 • Middel Broekweg 2a
  2671 ME Naaldwijk
  (0174) 63 77 00
  Meer info
 • Fonteynenburghlaan 5
  2275 CX Voorburg
  (070) 340 11 00
  Meer info
 • Kiekendiefstraat 17
  2496 RP Den Haag
  (015) 270 68 00
  Meer info