Persoonlijke aandacht

Mama heeft kanker

troostkoffer

"Het was fijn dat ik met onze kinderen over de ziekte van hun moeder kon praten." Het is niet makkelijk als een ouder in het ziekenhuis ligt voor de behandeling van kanker. Veel ouders weten niet wat zij hun kinderen moeten vertellen. In de troostkoffer zitten kinderboekjes over kanker en spulletjes om troost te vinden zoals een knuffel, dagboek of tekenboekje. De troostkoffer wordt aangepast aan de leeftijd van het kind. Wilt u het ook makkelijker maken voor de vele ouders in deze moeilijke situatie en wilt u de kinderen meer troost kunnen bieden? U maakt dit mogelijk met uw bijdrage op rek.nr. NL63 RABO 0319 4362 17 ten name van Stichting Vrienden van Reinier de Graaf, onder vermelding van 'troostkoffer'.

Een prachtig literair moment

bedtimestories senioren"Ik vergat even dat ik in het ziekenhuis lag." Bedtime Stories: de patiënten die in het Reinier de Graaf ziekenhuis verblijven, worden bezocht door een acteur van de Stichting Bedtime Stories. Als u dat wenst leest de acteur iets voor uit een boek naar keuze. Voor de patiënt een uurtje om te genieten van literatuur, weg te dromen en te praten over wat is voorgelezen. U maakt dit mogelijk met uw bijdrage op rek.nr. NL63 RABO 03.9 4362 17 ten name van Stichting Vrienden van Reinier de Graaf, onder vermelding van 'bedtime stories'.

 Ik voelde mij weer vrouw

look good"Ik voelde mij weer meer vrouw." Met uw steun kunnen we een workshop uiterlijke verzorging aanbieden voor patiënten die een bestraling of chemokuur ondergaan. In samenwerking met de Stichting Look Good ... Feel Better biedt de Stichting Vrienden van Reinier de Graaf deze workshop aan, zodat deze vrouwen beter met hun veranderde uiterlijk kunnen omgaan. Welke pruik en haarkleur staat mooi, hoe kun je jouw huid het beste verzorgen en nog veel meer tips. Persoonlijk worden ze echt even in de watten gelegd. U maakt dit mogelijk met uw bijdrage op rek.nr. NL63 RABO 0319 4362 17 ten name van Stichting Vrienden van Reinier de Graaf, onder vermelding van 'look good'.

Er was eens ...

bedtimestories kind

"Ineens zag ik een egel naar binnen komen." Op de kinderafdeling worden kinderen blij verrast als acteurs van Bedtime Stories langs komen om hen voor te lezen. Deze professionals breken het ijs met een handpop, een koffer vol verrassingen en natuurlijk ook een leuk verhaal en aandacht. Helpt u mee met deze persoonlijke aandacht? U maakt dit mogelijk met uw bijdrage op rek.nr. NL63 RABO 0319 4362 17 ten name van Stichting Vrienden van Reinier de Graaf, onder vermelding van 'bedtimestories'.

Extra zorgen

extra zorgen

"Ik kon niet anders dan een pruik halen bij de feestwinkel."Sommige patiënten hebben naast hun chemokuur en bestraling extra zorgen. Ze missen de financiële draagkracht voor een goede pruik, borstprothese of oedeemtherapie. De Stichting Vrienden van Reinier de Graaf wil met uw hulp deze zorgen graag wegnemen. U maakt dit mogelijk met uw bijdrage op rek.nr. NL63 RABO 0319 4362 17 ten name van Stichting Vrienden van Reinier de Graaf, onder vermelding van 'extra zorgen'.

Locaties

 • Reinier de Graafweg 5
  2625 AD Delft
  (015) 260 30 60
  Meer info
 • Middel Broekweg 2a
  2671 ME Naaldwijk
  (0174) 63 77 00
  Meer info
 • Fonteynenburghlaan 5
  2275 CX Voorburg
  (070) 340 11 00
  Meer info
 • Kiekendiefstraat 17
  2496 RP Den Haag
  (015) 270 68 00
  Meer info