Helende omgeving

Buiten en binnen gastvrij

'Ik voelde mij buiten al welkom." Hoe u naar ons nieuwe Reinier de Graaf ziekenhuis toe loopt, bepaalt voor een groot deel hoe u zich daar voelt. Een mooi ziekenhuisplein met prachtige bomen, planten, gezellige bankjes en wat speelgelegenheid maakt het verschil.Vindt u dit gastvrije welkom ook zo belangrijk? U maakt dit mogelijk met uw bijdrage op rek.nr. NL63 RABO 0319 4362 17 ten name van Stichting Vrienden van Reinier de Graaf, onder vermelding van 'voorplein'.

 

Net thuis

"Even praten en een spelletje maakte een ander mens van mij." Huiskamerprojecten. In een huiskamer van het Reinier de Graaf ziekenhuis komen patiënten bij elkaar om met elkaar wat te drinken en te eten, voor een spelletje, om te lezen, muziek te luisteren, stil te genieten of met elkaar te praten. Deze huiskamerprojecten worden ondersteund door vrijwilligers en professionals. Deze huiskamers zijn gezellig ingericht en hebben wat extra faciliteiten en huiselijke spullen. U maakt dit mogelijk met uw bijdrage op rek.nr. NL63 RABO 0319 4362 17 ten name van Stichting Vrienden van Reinier de Graaf, onder vermelding van 'huiskamer'.

Ik kon naar de lucht kijken

plafondpanelen

"Iedere keer weer ben ik gespannen, het uitzicht helpt enorm." Op de afdeling radiotherapie, waar iedere week veel patiënten worden bestraald, wil de Stichting Vrienden van Reinier de Graaf wat van de spanningen wegnemen. Een blik op de natuur, terwijl u als patiënt in de juiste positie wordt gelegd en deze oncologische behandeling ondergaat. Helpt u mee met dit mooie uitzicht? 
U maakt dit mogelijk met uw bijdrage op rek.nr. NL63 RABO 0319 4362 17 ten name van Stichting Vrienden van Reinier de Graaf, onder vermelding van 'plafond'.

Omdat familie dichtbij wil zijn

'In de familiekamer konden wij ons even terugtrekken." Op meerdere afdelingen in het Reinier de Graaf ziekenhuis willen wij rustige, gezellige familiekamers mogelijk maken voor naasten van onze patiënten. Een plek voor deze naasten om zich even terug te trekken, wat te lezen, gamen of te werken. U maakt dit mogelijk met uw bijdrage op rek.nr.
NL63 RABO 0319 4362 17 ten name van Stichting Vrienden van Reinier de Graaf, onder vermelding van 'familiekamer'.

 

Thuis in Reinier de Graaf

"Een warm plekje, waar ik mij thuis voel." In de entreehal van ons nieuwe Reinier de Graaf ziekenhuis  wil de Stichting Vrienden van Reinier de Graaf een gezellige woonkamer creëren. Een open haard, mooi vloerkleed, heerlijke loungebanken en prettige verlichting. Iedereen moet zich hier thuisvoelen. Voelt u hier ook wat voor? U maakt dit mogelijk met uw bijdrage op rek.nr. NL63 RABO 0319 4362 17 ten name van Stichting Vrienden van Reinier de Graaf, onder vermelding van 'entreehal'.

 

 

 

 

Locaties

 • Reinier de Graafweg 5
  2625 AD Delft
  (015) 260 30 60
  Meer info
 • Middel Broekweg 2a
  2671 ME Naaldwijk
  (0174) 63 77 00
  Meer info
 • Fonteynenburghlaan 5
  2275 CX Voorburg
  (070) 340 11 00
  Meer info
 • Kiekendiefstraat 17
  2496 RP Den Haag
  (015) 270 68 00
  Meer info