Gastvrij ziekenhuis

Buiten en binnen gastvrij

 

"Ik voelde mij buiten al welkom." Hoe u naar ons nieuwe Reinier de Graaf ziekenhuis toeloopt, bepaald voor een groot deel hoe u zich daar voelt. Een mooi ziekenhuisplein met prachtige bomen, planten, gezellige bankjes en wat speelgelegenheid maakt het verschil. Vindt u dit gastvrije welkom ook zo belangrijk? U maakt dit mogelijk met uw bijdrage op rek.nr. NL63 RABO 0319 4362 17 ten name van Stichting Vrienden van Reinier de Graaf, onder vermelding van 'voorplein'.

Een beetje groen doet je goed

 

"Ik kon mij even terugtrekken en wegdromen bij het groen."
 Bomen en planten in het nieuwe Reinier de Graaf ziekenhuis geven veel patiënten en bezoekers een gevoel van rust en ontspanning. In de entreehal wil de Stichting Vrienden van Reinier de Graaf een paar stukjes natuur creëren voor een prettige en helende omgeving. Met uw steun wordt ons nieuwe ziekenhuis een beetje groener. U maakt dit mogelijk met uw bijdrage op rek.nr. NL63 RABO 0319 4362 17 ten name van Stichting Vrienden van Reinier de Graaf, onder vermelding van 'groen in de nieuwbouw'.

 

Lekker in beweging

WE-bike

 

WE-bike

"Fietsend wachten op mijn moeder en ondertussen mijn telefoon opladen, perfect!" Een prettige manier van wachten is gebruik te kunnen maken van uw eigen telefoon, tablet of laptop. Als deze ook nog wordt opgeladen is dit helemaal prettig. Hier moet u dan wel voor fietsen; de We-bike laadt met de energie van het fietsen deze apparaten op. Een leuke en gezonde manier om wachttijd in het Reinier de Graaf ziekenhuis door te brengen. U maakt dit mogelijk met uw bijdrage op rek.nr. NL63 RABO 0319 4362 17 ten name van Stichting Vrienden van Reinier de Graaf, onder vermelding van 'We-bike'.

plafondpanelen"Ik kon naar de lucht kijken"

plafondpanelen

"Iedere keer weer ben ik gespannen, maar het uitzicht helpt enorm." De Stichting Vrienden van Reinier wil graag wat spanningen wegnemen bij patiënten op de afdeling radiotherapie. Iedere week worden hier veel van onze patiënten bestraald. Wij gunnen onze patiënten een blik op de natuur, terwijl zij in de juiste postie worden gelegd en deze oncologische behandeling ondergaan. Helpt u mee met wat van deze spanningen weg te nemen? U maakt dit mogelijk met uw bijdrage op rek.nr. NL63 RABO 0319 4362 17 ten name van Stichting Vrienden van Reinier de Graaf, onder vermelding van 'plafond'.

Gastvrij voor iedereen

"Het geeft rust dat ik weet dat mijn familie het hier ook goed heeft." Gastvrijheid is overal en voor iedereen te voelen in ons nieuwe Reinier de Graaf ziekenhuis. De familiekamers worden voor naasten gerealiseerd en waar deze naasten een plek hebben om zich terug te trekken, te lezen, spelen, gamen of te werken. Voor u als patiënt een fijn gevoel dat uw naasten aangenaam in de buurt kunnen verblijven. U maakt dit mogelijk met uw bijdrage op rek.nr. NL63 RABO 0319 4362 17 ten name van Stichting Vrienden van Reinier de Graaf, onder vermelding van 'gastvrij familie'.

 

 

 

 

 

Locaties

 • Reinier de Graafweg 5
  2625 AD Delft
  (015) 260 30 60
  Meer info
 • Middel Broekweg 2a
  2671 ME Naaldwijk
  (0174) 63 77 00
  Meer info
 • Fonteynenburghlaan 5
  2275 CX Voorburg
  (070) 340 11 00
  Meer info
 • Kiekendiefstraat 17
  2496 RP Den Haag
  (015) 270 68 00
  Meer info