Projecten Reinier

Persoonlijke aandacht

Het Reinier de Graaf ziekenhuis staat al bekend om haar vriendelijke en zorgzame personeel. Maar wij zouden iedereen nog veel meer aandacht willen geven. Denkt u daarbij aan cultuur, ontspanning, persoonlijk contact en wellness.

Voor iedereen

Uw ziekenhuis. Een ziekenhuis voor iedereen. Met speciale voorzieningen voor kwetsbare doelgroepen en extra aandacht en faciliteiten. De Vrienden maken veel extra's mogelijk wat niet uit de reguliere geldstroom betaald kan worden, maar waar patiënten en bezoekers zich wel veel beter door voelen en hier prettiger verblijven of zelfs sneller beter worden.

Helende omgeving

De polikliniek is voor veel patiënten de eerste kennismaking met een ziekenhuis. De patiënt en degene die met de patiënt meekomt zijn vaak erg gespannen. Wat gaat er gebeuren? Hoe zal dit gaan verlopen? Een omgeving die rust en vertrouwen uitstraalt is dan belangrijk. Maar bij onderzoeken en een opname vinden wij deze omgeving ook belangrijk voor onze patiënten.

Onderzoek en innovatie

Het Reinier de Graaf ziekenhuis is een innoverende organisatie. Samen met de TU Delft en kennisintensieve organisaties en instellingen willen we innovaties tot stand brengen door middel van onderzoek. Innovatie in geneeswijze, gebruik van apparatuur en medicatie. Wij zorgen niet alleen vandaag voor u, maar ook morgen, overmorgen en in de verre toekomst.

Gastvrij ziekenhuis

De Vrienden willen iets heel moois van Reinier de Graaf ziekenhuis maken. Mooi om te zien en naar te kijken. Prettig om te komen. Zorgzaam om te verblijven.

Locaties

 • Reinier de Graafweg 5
  2625 AD Delft
  (015) 260 30 60
  Meer info
 • Middel Broekweg 2a
  2671 ME Naaldwijk
  (0174) 63 77 00
  Meer info
 • Fonteynenburghlaan 5
  2275 CX Voorburg
  (070) 340 11 00
  Meer info
 • Kiekendiefstraat 17
  2496 RP Den Haag
  (015) 270 68 00
  Meer info