Stuur een zieke een kaartje met de feestdagen

In het ziekenhuis liggen rond de feestdagen is natuurlijk niet prettig. Gelukkig bezorgt de postbode in het Reinier de Graaf ziekenhuis ook post aan bed. Via Kaartje2go kun je een dierbare die in het ziekenhuis ligt een wens voor de feestdagen te sturen. Hiermee steun je bovendien een goed doel, Stichting Vrienden van Reinier. 

Op de site van Kaartje2go is het mogelijk om een persoonlijke kaart of fotokaart te maken voor een zieke. Met de actiecode RDGG10K2 die tijdens de feestdagen geldig is, geeft Kaartje2 go 10 % korting op de bestellingen. Een deel van het bedrag wordt geschonken aan de Stichting Vrienden van Reinier de Graaf. Stuur dus ook al je andere kaarten voor de feestdagen via Kaartje2go!

Adressering Delft
Reinier de Graaf Gasthuis
Postbus 5011
2600 GA Delft

Adressering Voorburg
Diaconessenhuis Voorburg
Postbus 998
2270 AZ Voorburg

Vergeet niet de naam van de geadresseerde, de afdeling en het kamernummer te vermelden. Dan is de kaart snel ter plekke. Post wordt alle dagen bezorgd, behalve op zon- en feestdagen.

Vrienden van Reinier de Graaf 

De Stichting Vrienden van Reinier de Graaf zorgt voor extra middelen om het verblijf van patiënten en bezoekers in het Reinier de Graaf ziekenhuis nog aangenamer te maken. We willen hen helpen meer te ontspannen en trachten patiënten zelfs af en toe blij te maken. Daarnaast willen we zorgen dat ze zo snel mogelijk gebruik kunnen maken van innovaties.  Goede doelen waaruit vanuit de reguliere middelen geen aandacht en financiële ruimte kan worden geboden. Afgelopen jaar is bijvoorbeeld geld voor onderzoek ingezameld, is tijdens de Beweegweek geld voor beweegmaterialen opgehaald en kreeg het ziekenhuis afstandbestuurbare auto’s geschonken waarin kleine kinderen naar de operatiekamer worden gereden.