Start wervingscampagne verpleegkundigen

Het beroep van verpleegkundige verandert, in 2020 spreken we over regieverpleegkundigen en verpleegkundigen. Deze functiedifferentiatie heeft gevolgen op de werkvloer. In het Reinier de Graaf ziekenhuis anticiperen wij nu al op deze toekomstige verandering. Daarom starten we vandaag met een wervingscampagne voor verpleegkundigen. 

Met deze campagne willen we allereerst potentiële nieuwe medewerkers een goed beeld geven van hoe alles hier voor verpleegkundigen geregeld is, daarnaast willen we hen uiteraard interesseren voor een baan in Reinier de Graaf. 

“We laten de buitenwereld zien dat wij landelijk voorop lopen om klaar te zijn voor de toekomst. Door het tijdig anticiperen op de ontwikkelingen die komen, staan we in 2020 niet voor verrassingen. Dat onderscheidt ons van veel andere ziekenhuizen”, zegt adviseur arbeidsmarktcommunicatie Carla Jongenengel.

De campagne bestaat uit publicaties op onze social mediakanalen en duurt ongeveer een maand. Gedurende deze maand laten we vier filmpjes zien, waarin een hoofd van een verpleegafdeling, twee verpleegkundigen en een recruiter aan het woord zijn. Zij vertellen hoe zij zich voorbereiden op de toekomstige ontwikkelingen en wat hun visie hierop is. Bekijk hieronder het eerste filmpje in de reeks.