Start wervingscampagne doktersassistenten

Doktersassistenten zijn onmisbare duizendpoten voor onze poliklinieken. Het Reinier de Graaf ziekenhuis merkt dat de arbeidsmarkt van doktersassistenten echter krapper wordt, waardoor het een uitdaging is om hen te werven. Daarom starten we een wervingscampagne voor doktersassistenten om de bezetting op onze poliklinieken te verbeteren.

De zorgsector is één van de drie sectoren waar op dit moment veel vacatures openstaan. “Als ziekenhuis worden we hier dus ook mee geconfronteerd en daarom investeren we in zowel de werving als het behoud van medewerkers. Zo bieden we een laagdrempelige sollicitatieprocedure, waarbij potentiële medewerkers via Whatsapp hun interesse kenbaar kunnen maken en kunnen meelopen. Daarnaast bieden we breed scala aan opleidingen en trainingen, een vitaliteitsprogramma en loopbaanadvies”, aldus adviseur arbeidsmarktcommunicatie Carla Jongenengel. 

De wervingscampagne voor doktersassistenten bestaat uit publicaties op onze social media-kanalen en duurt ongeveer een maand. Gedurende deze maand laten we vijf filmpjes zien, waarin doktersassistenten van vijf verschillende poliklinieken een beeld geven van hun werkzaamheden. Bekijk hier het eerste filmpje in de reeks dat opgenomen is op de polikliniek Longziekten.

Op dit moment hebben we een paar vacatures voor (stagiair) doktersassistenten, bekijk deze hier.