Spreekuur vrijwilligers succes

16 juli zijn we ermee begonnen en nu al is het een succes. Efficiënt kunnen werken, een poule aan gemotiveerde, enthousiaste kandidaten en snel kunnen schakelen. Dat allemaal dankzij ons wekelijkse spreekuur voor vrijwilligers.

Waarom zo’n succes?
In de afgelopen weken hebben tientallen zich aangemeld en konden er kort na het spreekuur een aantal al als vrijwilliger bij Reinier starten. Allen met passie voor de gezondheidszorg en de wens zich hiervoor in te zetten om het verschil te kunnen maken voor onder meer patiënten van Reinier.

Spreekuur vrijwilligers
Diegenen die bij Reinier de Graaf als vrijwilliger aan de slag willen, hebben de mogelijkheid zich vrijblijvend aan te melden voor het wekelijkse spreekuur.  In dat spreekuur wordt gekeken waar uw interesse naar uit gaat en of dit in lijn is met de mogelijkheden bij Reinier. Als potentiele vrijwilliger weet u zo direct waar u aan toe bent.  Is er vervolgens een vacature, bestaat de kans dat u spoedig wordt gebeld met de vraag om te starten. Bijvoorbeeld als vrijwilliger bij het informatiecentrum of als begeleider van patiënten. 

Verwachtingen tot 2015
Medio 2015 worden alle afdelingen verhuisd naar ons nieuwe ziekenhuisgebouw. Dat gaat niet van de een op de andere dag. Daar kunnen we alle hulp bij gebruiken. Bijvoorbeeld omdat we tijdelijk te maken hebben met 3 gebouwen of omdat er gewoon veel werk te verzetten is om alle afdelingen en patiënten vlot naar ons nieuwe ziekenhuis te verplaatsen.