Reinier de Graaf zet vrijwilligers in het zonnetje

Binnen het Reinier de Graaf ziekenhuis zijn 260 vrijwilligers actief. Zij bieden onze patiënten ondersteuning, troost en aandacht. Deze vrijwilligers zijn voor het ziekenhuis van onschatbare waarde. Traditiegetrouw zetten wij hen met het jaarlijkse vrijwilligersdiner in het zonnetje om hen te bedanken voor hun gastvrijheid en grenzeloze inzet.

Tijdens het vrijwilligersdiner werd een speciale en uitgebreide maaltijd geserveerd in het bedrijfsrestaurant van het Gasthuis. De opening werd verzorgd door directeur Carina Hilders en Jacqueline Helms, teamleider Receptie & Vrijwilligers. Het vrijwilligersdiner werd aangeboden door de directie, in samenwerking met onze horecapartner Vermaat. Ook hebben medewerkers van allerlei afdelingen van het ziekenhuis deze avond vrijwillig in de bediening geholpen. Tijdens het diner verzorgde Showbrassband ’75 de muziek.

Er waren 220 vrijwilligers op het diner afgekomen. Tijdens de avond zijn vrijwilligers Rineke Groenewegen en Anton van Leerdam extra in het zonnetje gezet. Groenewegen is projectleider bij de vrijwilligerskliniek en Van Leerdam is een beddenrijder bij het ziekentransport geestelijke verzorging. Beide vrijwilligers zijn 12,5 jaar in dienst. Na afloop kregen de vrijwilligers een bos bloemen en een waardebon mee.

Omroep West heeft opnames gemaakt tijdens het vrijwilligersdiner, die hier terug te kijken zijn.