Reinier de Graaf start wervingscampagne gespecialiseerd verpleegkundigen

Het Reinier de Graaf ziekenhuis start met een social media wervingscampagne met als doel elf nieuwe IC-, CCU-, oncologie- en regieverpleegkundigen aan te trekken. Voor deze doelgroepen zijn vier professionele filmpjes gemaakt die we de komende weken op onze kanalen gaan publiceren.

Met de campagne haken we aan op het sentiment van dit moment met de coronacrisis: verpleegkundigen zijn zorghelden. We geven hier onze nuchtere Delftse twist aan door te benadrukken dat dit voor ons altijd al duidelijk was.

Voor de wervingscampagne hebben we speciale vacaturepagina’s op onze website ingericht voor de IC en voor de afdeling Oncologie. Op beide pagina’s is meer informatie te vinden over de openstaande vacatures en geven verpleegkundigen letterlijk een beeld van hoe het is om in ons ziekenhuis te werken. In de eerste video vertellen IC-verpleegkundigen Natasja van Alsemgeest en Coby Hoekstra over het hechte team op de IC. En hoe fijn het is dat de collega’s op de IC op elkaar kunnen vertrouwen bij het leveren van de beste zorg voor de patiënt. Ook gaan zij in op de doorgroeimogelijkheden als verpleegkundige en de ruimte die er is voor persoonlijke ontwikkeling in ons ziekenhuis.

Bekijk hieronder de eerste video waarin het werk als IC-verpleegkundige centraal staat.