Opbrengst zumba-workshop Avilas naar afdeling Oncologie Reinier de Graaf

Op maandag 20 november overhandigde Daniëlle van Dijk-Immerzeel, zumba-instructrice bij Fit Sauna Beauty Center Avilas in Naaldwijk, een cheque van ruim 1000 euro aan oncoloog Karin Beelen en afdelingshoofd Oncologie Margreet Ybema van het Reinier de Graaf ziekenhuis. Dit bedrag werd ingezameld tijdens een zumba-workshop in Avilas in oktober, de maand waarin landelijk aandacht wordt gevraagd voor borstkanker.

Bianca Krielaart van Avilas: “Onze zumba-instructrice Daniëlle kreeg eerder dit jaar de diagnose borstkanker. Als collega’s leven we erg met haar mee en we bedachten daarom deze actie. Veel van onze klanten deden met plezier mee aan de zumba-workshop. Daniëlle koos ervoor om de opbrengsten van deze succesvolle workshop te schenken aan Stichting Vrienden van Reinier de Graaf voor de afdeling Oncologie van Reinier de Graaf, waar ze zelf ook behandeld wordt.“ Oncoloog Beelen is blij met de schenking. “We willen dit mooie bedrag gebruiken om de spreekkamers in de oncologische kliniek zo patiëntvriendelijk mogelijk in te richten. Een omgeving die rust en vertrouwen uitstraalt kan immers heel belangrijk zijn voor patiënten.”

V.l.n.r. Daniëlle Van Dijk-Immerzeel, oncoloog Karin Beelen, afdelingshoofd Oncologie Margreet Ybema en Bianca Krielaart.