Opbrengst 14e Van den Bos Wollebrandcross €129.000, -

De 14e editie van de Van den Bos Wollebrandcross heeft €129.000, - opgebracht. Een fantastisch bedrag dat geheel ter beschikking wordt gesteld aan zes goede doelen van 2014 die zich inzetten voor zieke en minder bedeelde kinderen. De Stichting Vrienden van Reinier de Graaf is één van de goede doelen. Voor kinderen die in het nieuwe Reinier de Graaf ziekenhuis komen, wordt samen met de Wollebrandcross een prachtige speelplek mogelijk gemaakt.

Plezier en bewegen
De inwoners uit het Westland staan erom bekend dat ze zich graag inzetten voor de gemeenschap. Velen van hen komen in het Reinier de Graaf ziekenhuis. Van alle 15.400 kinderen die per jaar het Reinier de Graaf ziekenhuis bezoeken, komen er ongeveer 5.000 kinderen uit het Westland. Daarom kwamen de Stichting Vrienden en de Wollebrandcross al snel tot de conclusie dat ze zich samen in willen zetten voor ontspanning, plezier en beweging voor kinderen in het ziekenhuis. Met de opbrengsten van de Wollebrandcross wordt een groot speeltoestel op een centrale plek in het nieuwe ziekenhuis ontwikkeld of een uitdagende Wollebrandcross speelkamer. In april is het definitieve schenkbedrag en exacte doel bekend.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden op de website www.wollebrandcross.nl.  en over de Stichting Vrienden van Reinier de Graaf op; www.vriendenvanreinier.nl