Omleidingen vanwege herinrichting Reinier de Graafweg

Vanaf 2 september tot eind 2019 is de Jan Thoméelaan aan de achterzijde van het Reinier de Graaf Gasthuis afgesloten. Dit vanwege voorbereidende werkzaamheden door de gemeente Delft voor de herinrichting van de Reinier de Graafweg.

Fietsers en voetgangers kunnen omrijden via de Apothekersweg en de achterzijde van het ziekenhuis, langs het parkeerterrein voor medewerkers (zie de blauwe lijn op onderstaand kaartje). Er zijn verkeersregelaars aanwezig om fietsers en voetgangers de goede kant op te leiden. Vanwege de veiligheid is het niet toegestaan om via de leveranciers- en ambulancetoegang te lopen of te fietsen.

Omrijden via de weg langs de voorzijde van het ziekenhuis is niet mogelijk in verband met de bouw van het OK (operatiekamer)-complex op het dak van de bezoekersparkeergarage. De verwachting is dat deze werkzaamheden tot medio 2020 duren.

Autoverkeer wordt omgeleid via de Brahmslaan, Griegstraat en de Buitenhofdreef naar de Reinier de Graafweg (zie de rode lijn op onderstaand kaartje). De bussen blijven over de Reinier de Graafweg rijden. Wij houden u op de hoogte van de verdere werkzaamheden omtrent de herinrichting van de Reinier de Graafweg. Kijk ook op de website van de gemeente Delft voor meer informatie. Naar verwachting gaan ook deze werkzaamheden tot medio 2020 duren.