Nieuwsgierig hoe het is om bij Reinier te werken?

Ongegeneerd spieken? Sfeer proeven? Medewerkers ontmoeten? Nieuwsgierig over hoe het is om bij Reinier te werken? Recruiters spreken over carrière kansen? Kan allemaal! 19 maart organiseert Reinier de Graaf namelijk een Open Dag. Die dag heb je de kans om niet als patiënt maar als bezoekers vrij door het ziekenhuis te struinen. We hebben van alles georganiseerd, er zijn verschillende routes die je door het ziekenhuis leiden en je kunt gluren achter deuren die normaal gesloten blijven. Zo krijg je een indruk van wat we hier doen en wie we zijn.

De werkgever Reinier
Ook kun je die dag kennismaken met Reinier als werkgever. Want we kunnen ons best voorstellen dat je daar nieuwsgierig naar bent. En wij van het Carrièrebureau vinden het leuk om je daar meer over te vertellen. Daarom heb je 19 maart ook de mogelijkheid om de recruiters van het Carrièrebureau vrijblijvend te spreken. We zijn er om je vragen over werken bij Reinier te beantwoorden. Of om je te enthousiasmeren mocht je nog twijfelen.

Bring a friend
Ben je gediplomeerd verpleegkundige? Dan nodigen we je van harte uit om 19 maart bij ons langs te komen. We hebben namelijk veel vacatures die wellicht interessant voor je zijn. Is je schoonzus, buurvrouw of vriend(in) (ook) verpleegkundige en nieuwsgierig naar carrièremogelijkheden? Neem mee! We ontmoeten jullie heel graag op 19 maart.

Aanmelden kan via Facebook