Nieuwe expositie ‘Reinier en zijn medewerkers’ geopend

Op de begane grond van het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft is een nieuwe kunstexpositie geopend. De expositie ‘Reinier en zijn medewerkers’ is tot en met 15 maart te zien voor patiënten, bezoekers, medewerkers en andere geïnteresseerden.

Directeur Carina Hilders opende de expositie. “Iedere dag weer staan onze medewerkers klaar voor de patiënten. Daarom vinden wij het belangrijk onze medewerkers voorop te zetten en ze te inspireren, zodat zij hun werk met goede energie kunnen blijven doen. Mooie dingen als kunst en muziek kunnen hierbij een rol spelen en ons ziekenhuis meer kleur geven. Ik ben erg onder de indruk van het talent onder onze medewerkers en nodig iedereen uit om te genieten van de prachtige werken in het Gasthuis.”

De expositie ‘Reinier en zijn medewerkers’ is alweer de derde expositie met thema ‘verbondenheid’. De kunstwerken zijn dit keer gemaakt door onze eigen medewerkers, die divers zijn in achtergrond en leeftijd. Zij zetten zich ieder op hun eigen manier in om onze patiënten de best mogelijk zorg te kunnen bieden. Deze verscheidenheid reflecteert zich in de kunstwerken, die verschillen qua technieken, grootte en onderwerpen.