Nieuw ziekenhuis = nieuwe werkplek

De spanning stijgt. De energie voelbaar. De blikken gefocust. 28 augustus is het zover. Dan verhuist ons ziekenhuis. Er zijn maar weinigen die in hun leven een heel ziekenhuis hebben verhuisd. Maar bij Reinier mogen we dat meemaken. We kunnen niet wachten! Een nieuw ziekenhuis betekent voor ons als medewerkers een  nieuwe werkplek . En wat is die prachtig geworden. Alles erop en eraan. Mooie kleuren, veel licht, fijne ruimtes; overal is over nagedacht.

Dat zo’n nieuw gebouw fijn is voor onze patiënten is een open deur. Maar wat dacht je van ons als  medewerkers van Reinier? Wij mogen vanaf 28 augustus werken in deze super moderne omgeving met state of the art faciliteiten. De afgelopen maanden zijn we getraind en wegwijs gemaakt in het gebouw en op de verschillende afdelingen. Nu staan we te trappelen om alles in de praktijk te brengen. En bij Reinier zijn we het allemaal eens: we hebben er zin in en kijken er naar uit om op onze nieuwe werkplek onze toekomstige patiënten te ontvangen.

Heb jij interesse om te werken in ons nieuwe ziekenhuis? Kijk dan bij vacatures of er een vacature bijstaat die aansluit bij je cv en die bij je past. Wie weet wordt de werkplek waar wij zo trots op zijn, straks ook de jouwe!

Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe ziekenhuis maar zoek je geen nieuwe baan? Ook dan ben je van harte welkom. Bijvoorbeeld in ons bezoekersrestaurant In Kannen en Kruiken in de centrale hal.