Kom naar het OK-symposium ‘Uitdagende chirurgische innovatie’

Op vrijdag 12 mei aanstaande vindt in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft het OK-symposium ‘Uitdagende chirurgische innovatie’ plaats. Sprekers afkomstig uit verschillende disciplines vertellen tijdens dit symposium over innovaties op chirurgisch gebied. Zo wordt er onder meer verteld over 3D-operaties en geeft een spreker van de TU Delft uitleg over hun medische ontwerpen voor orthopediepatiënten. Het volledige programma vindt u hier.

Zorg wordt steeds complexer en de vraag naar zorg neemt toe. Voor ziekenhuizen is voortdurend innoveren belangrijk om op de toekomst voorbereid te zijn en om zorg betaalbaar te houden. Innovatie is een belangrijk thema binnen Reinier de Graaf en in ons nieuwe ziekenhuis is er volop gelegenheid om hier aandacht aan te besteden. Een van de manier waarop we dat doen, is het organiseren van dit symposium.

Het OK-symposium staat open voor alle operatieassistenten van dit ziekenhuis en andere ziekenhuizen. Ook operatieassistenten in opleiding zijn van harte welkom. Het symposium duurt van 8:30 tot 16:30 uur en is inclusief lunch. De kosten voor deelname bedragen 45 euro. Hebt u interesse om te komen? Meldt u zich dan voor 1 mei aan door het digitale aanmeldformulier in te vullen.