Informatieavond voor (toekomstig) verpleegkundigen

Het werven van verpleegkundigen is belangrijk voor alle afdelingen van het Reinier de Graaf ziekenhuis. Om zoveel mogelijk geschikte verpleegkundigen aan te trekken, organiseren we op dinsdag 26 maart aanstaande weer een informatieavond. 

De informatieavond is bedoeld voor zowel gediplomeerden als verpleegkundigen in opleiding. Daarnaast zijn ook anderen welkom met een interesse in het verpleegkundig vak. Tijdens de informatieavond geven we rondleidingen op afdelingen naar keuze, kunnen bezoekers een kijkje nemen in ons ziekenhuis en beantwoorden verpleegkundigen, recruiters en andere medewerkers van Reinier de Graaf vragen.

Maar liefst 14 afdelingen van Reinier de Graaf presenteren zich tijdens deze avond door middel van filmpjes, presentaties en objecten die op de werkvloer gebruikt worden. Daarnaast krijgen bezoekers uitleg over de opleidingsmogelijkheden die we onze medewerkers bieden. De informatieavond is bovendien een ideale gelegenheid om alvast informeel kennis te maken met de recruiters, een aantal verpleegkundigen en teamleiders van het ziekenhuis. 

De informatieavond wordt gehouden op dinsdag 26 maart van 19:00 tot 21:00 uur in het Gasthuis in Delft. Aanmelden kan tot en met 25 maart via het digitale formulier. Neem voor meer vragen contact op met recruiter Chantal van Steekelenburg via telefoonnummer (015) 260 36 00 of per app via 06 22 44 63 99.