Informatie voor particulieren, ondernemers en organisaties die Reinier de Graaf willen helpen

Het Reinier de Graaf ziekenhuis heeft vrijdag bekend gemaakt zelf beschermende mondmaskers te gaan produceren in een naaiatelier in Monster. Wij zijn overweldigd door de enorme stroom reacties, steunbetuigingen en aanbiedingen van particulieren, bedrijven en organisaties op ons initiatief. Wij zijn hier erg dankbaar voor! Op dit moment lukt het ons echter niet iedereen die hulp heeft aangeboden persoonlijk antwoord te geven. 

Mondmaskers naaien

Particulieren die ons willen helpen bij het naaien van mondmaskers, kunnen een email sturen naar mondmaskersreinier@rdgg.nl. Vermeld hierin uw telefoonnummer. Wij nemen tussen 9.00 en 17.00 uur contact met u op. 

Mondmaskers doneren

Ondernemers kunnen nog steeds ongebruikte mondmaskers in een gesloten verpakking van het type FFP1 en FFP2 doneren. Ook zij kunnen een email sturen naar mondmaskersreinier@rdgg.nl. Wij nemen tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch contact op. 

Cadeaus

Daarnaast worden wij benaderd door mensen die cadeaus zoals bloemen, taarten en spandoeken willen brengen om onze medewerkers een hart onder de riem te steken. Neem hiervoor contact op met Annemiek Altena via a.altena@rdgg.nl. Zo kunnen we beoordelen of wij deze gulle giften in ontvangst kunnen nemen. 

We vragen iedereen dringend om niet zelf naar het ziekenhuis te komen om cadeaus of materialen af te geven, om zo de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Helpende handen

Wilt u ons op een andere wijze helpen? Lees dan in dit bericht hoe dat kan.