Hoe ging dat eigenlijk?

Van oudste ziekenhuis naar nieuwste ziekenhuisgebouw van Nederland. Van een advertentie in de het stadskrantje naar een vacature op Facebook. Van per handgeschreven brief solliciteren naar solliciteren met een opdracht. Van werkgever voor het leven naar werkgever met voldoende uitdaging.  Reinier de Graaf. In de eerste plaats Ziekenhuis en dus werkgever.

Herinneringen
Eind 2015 is ons prachtige nieuwe ziekenhuisgebouw operationeel.  Het H- en B- gebouw worden gesloopt en zijn er straks niet meer. Gebouwen waarin ongetwijfeld mooie en minder mooie herinneringen zijn ontstaan. 

Vroeger en solliciteren
Bij Reinier zijn we nieuwsgierig en willen we die herinneringen aan onze oude gebouwen behouden. We hebben daar een website voor opgericht. Oud patiënten delen er hun herinneringen over ons ziekenhuis.  Maar wat zijn de herinneringen van onze sollicitanten? Hoe ging dat eigenlijk als je ‘vroeger’ een baan wilde bij Reinier? Kwam je dan op een sollicitatiegesprek en met wie voerde je dat dan? Of mocht je na een opleiding direct starten? Je begrijpt; dáár zijn wij bij het carrierebureau nou nieuwsgierig naar. We willen je dan ook van harte uitnodigen om op www.verhalenuitreinier.nl je verhaal te delen.