Gratis opvang voor sollicitanten met kinderen

Solliciteren is tijdrovend en heeft vaak nogal wat voeten in aarde als het op planning aankomt. Om die reden hebben het Reinier de Graaf ziekenhuis en Knotz Kinderopvang de handen ineen geslagen. Voorafgaand aan het gesprek kunnen sollicitanten hun kinderen naar Villa Duimelot brengen, waar voor hen de opvang 2 uur lang gratis is. Deze locatie, behorend bij Knotz Kinderopvang, is direct gelegen naast het ziekenhuis en de Gravin, waar de sollicitaties plaatsvinden. 

Het initiatief komt van recruiter Sjoerd Burger van Reinier de Graaf: “Ik hoorde vaak van sollicitanten dat het regelen van opvang voor hun kind of kinderen een uitdaging was. Door hen op deze manier tegemoet te komen, verlagen wij de drempel. Het is dus tweerichtingsverkeer. Ik ben blij dat Knotz Kinderopvang ons deze ruimte geeft, want het heeft op hun organisatie en planning ook nogal wat impact.”

Voordelen ziekenhuismedewerkers

Daarnaast biedt Knotz Kinderopvang ook voordelen voor diegenen die bij Reinier de Graaf de sollicitatieprocedure positief hebben doorlopen. Pim Lubbers, directeur Knotz Kinderopvang, licht toe: “Medewerkers van Reinier de Graaf krijgen voorrang bij plaatsing, kunnen hun kinderen op aanvraag iets eerder brengen en worden beloond als zij nieuwe klanten aandragen. Bovendien hebben wij op dit moment een voorjaarsactie die geldig is tot 1 juni. Deze actie houdt in dat kinderen van medewerkers van het ziekenhuis tot die datum geen inschrijfgeld hoeven te betalen.”

Binnenkort solliciteren en vragen over bovengenoemd initiatief? Stuur dan een app naar 06 22 44 63 99. Onze recruiters beantwoorden vragen via de app zo snel mogelijk.