Gastvrijheid ten top in nieuwbouwhoreca

Genieten van een verse Latte Macchiato in de loungehoek, een kado aanschaffen voor je pasgeboren neefje in het winkeltje of een warme maaltijd geserveerd krijgen in het bezoekersrestaurant. Het kan allemaal vanaf september 2015.

Zowel het bezoekers- als bedrijfsrestaurant, maar ook het winkeltje, de espressobar en het vergadercentrum krijgen een horecamatige aanpak,” aldus manager Hotel Services Jetze-Jan Dijkstra.  “Dat biedt voordelen voor zowel patiënten, bezoekers als medewerkers. Het bezoekersrestaurant, de koffiebar en winkeltje zijn bijvoorbeeld van ’s ochtends vroeg tot na het bezoekuur geopend. In het bezoekersrestaurant krijgen gasten bediening aan tafel. Ook mensen uit de buurt zijn welkom voor een betaalbare lunch of avondmaaltijd.”

Maatwerk

Op de vijfde etage komt het personeelsrestaurant dat plaats biedt aan 350 mensen. Vlakbij komt het vergadercentrum met 14 zalen. “Door deze bundeling van vergaderingen en horeca kunnen we veel extra’s bieden. Zo is na een vergadering een borrel mogelijk in de foyer. Of een diner in het personeelsrestaurant.“

Flexibel vergadercentrum

Het vergadercentrum biedt faciliteiten aan gezelschappen van 8 tot 250 personen. Doordat de vergaderruimtes schakelbaar zijn, is de grootte variabel. Ook komen er ruimtes die zijn ingericht voor video-conferencing.  De foyer, waar alle vergaderzalen samenkomen, wordt de ontmoetingsplek en ontvangstruimte bij evenementen.  “Dit najaar wordt duidelijk welke cateraar dit prachtige concept gaat exploiteren. De selectie is nog in volle gang,” aldus Jetze-Jan Dijkstra.