'Drie minuten met'-filmpje over werken op de Spoedeisende Hulp

Het Reinier de Graaf ziekenhuis heeft het afgelopen jaar een nieuwe rubriek geïntroduceerd, de ‘drie minuten met’-film. Dit zijn video’s waarin een tweetal medewerkers drie minuten op informele wijze vertelt over hun werkomgeving en over zichzelf. Ook laten we met deze film zien hoe de samenwerking tussen de medewerkers en op de afdeling is. Het doel van de film is ‘employer branding’, oftewel het positioneren en profileren van ons ziekenhuis als aantrekkelijke werkgever. Daarnaast willen we hiermee nieuwe medewerkers werven.

Vanwege de krapte in de arbeidsmarkt is het werven van verpleegkundigen een uitdaging. De totale tekorten van 2017 tot 2022 lopen naar verwachting op tot 32.000 tot 38.000 hbo-verpleegkundigen en 27.000 tot 38.000 mbo-verpleegkundigen. Om die reden laten we in deze derde ‘drie minuten met’- film een verpleegkundige aan het woord. Ook hebben we bewust gekozen om de film op te nemen op de Spoedeisende Hulp (SEH), waar we op zoek zijn naar versterking. SEH-arts Eva Vitalis en SEH-verpleegkundige Werner van den Dungen stonden ditmaal voor de camera. Je kunt de film hier bekijken.

Ben of ken je iemand met een verpleegkundig diploma op zak en spreekt deze afdeling jou aan? Bekijk dan hier onze vacature.

Om de sfeer op de afdeling te proeven en een nog beter beeld te krijgen van de praktijk is het ook mogelijk om mee te lopen. Stuur voor dit verzoek of aanvullende vragen een app naar één van onze recruiters: 06-22 44 63 99.