Date in het ziekenhuis een succes!

Hoe ziet jouw ideale date er uit? Kies je voor een romantisch restaurant, een grappige film of ga je iets drinken in de kroeg? Bloedprikken, handhygiëne en reanimatie zijn zaken die je ongetwijfeld niet eerder op een date hebt meemaakt. Maar dat ervaar je wel op een Beroependate in een ziekenhuis.

Maandagavond 19 mei ontvingen wij bij Reinier de Graaf ruim 50 bezoekers op de Beroependate richting Verpleegkunde. Deze avond organiseerden we in samenwerking met Volgjehart.nl. Volgjehart.nl wil zoveel mogelijk mensen in de regio Den Haag enthousiast maken voor een leer-werktraject in een van de regionale ziekenhuizen (Reinier de Graaf, HagaZiekenhuis, MedischCentrumHaaglanden, Bronovo en het LangeLand ziekenhuis)

Bezoekers van de beroependate hadden de kans om te daten met medewerkers van Reinier. Zij vertelden enthousiast over hun vak en wat daar allemaal bij komt kijken. Bijvoorbeeld bloedprikken, reanimeren of het werken met tilliften. Gezien de reacties van de ‘daters’ en het enthousiasme van de collega’s van alle ziekenhuizen kunnen we terug kijken of een geslaagde avond. We zijn nieuwsgierig hoeveel ‘relaties’ daar uit gaan komen!

Er staan nog meer beroependates gepland voor 2014. Op de site vind je hierover meer informatie en hoe je je daarvoor kunt aanmelden.