Brasserie Kannen & Kruiken in Delft en Espressobar Voorburg weer open in aangepaste vorm

U bent vanaf 1 juli weer welkom in Brasserie Kannen & Kruiken in de centrale hal van het Gasthuis in Delft. Om de patiëntveiligheid te garanderen hebben we extra maatregelen getroffen volgens de RIVM-richtlijnen. Ook de Espressobar in het Diaconessenhuis in Voorburg is sinds kort weer open.

Delft

Vanwege de 1,5 meter-richtlijnen zijn er in Brasserie Kannen & Kruiken minder zitplaatsen beschikbaar. Daarom wordt de Brasserie binnenkort tijdelijk uitgebreid met een buitenterras. De Brasserie en het terras zijn alleen via de hoofdentree van het Gasthuis bereikbaar. Bezoekers van de Brasserie worden eerst bij de screeningstafel in de centrale hal gescreend op klachten die kunnen wijzen op het coronavirus. Zij ontvangen een screeningskaart die ze bij de entree van de Brasserie aan de gastvrouw/heer van Kannen & Kruiken kunnen tonen. Daarnaast is er is een speciale looproute aangegeven voor bezoekers die na een poli-afspraak in het ziekenhuis de Brasserie willen bezoeken. Zij krijgen geen screeningskaart. De Brasserie en het terras verlaten kan via de achterzijde van het restaurant. Ook deze route en de uitgang staan duidelijk aangegeven.

Als u een bezoek brengt aan onze horeca, controleert een gastvrouw/heer  van horecapartner Vermaat uw screeningskaart, noteert contactgegevens en begeleidt u naar uw tafel. Gasten dienen aan tafel plaats te nemen. Wij vragen u vriendelijk om de aanwijzingen van de gastvrouw of gastheer op te volgen.

De Brasserie en het terras (bij mooi weer) zijn geopend voor koffie en lunch van maandag tot en met vrijdag tussen 7.30 en 20.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 20.00 uur. De Espressobar en de Shop in de centrale hal blijven voorlopig gesloten.

Voorburg

De Espressobar in het Diaconessenhuis Voorburg is inmiddels weer geopend. Ook hier hebben wij extra maatregelen genomen om de patiëntveiligheid te garanderen. Bezoekers worden gescreend in de centrale hal en kunnen daarna gebruik maken van het take away assortiment van de Espressobar. Er is een looproute aangegeven. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag en zondag is de Espressobar gesloten.