Bekijk Meer voor Elkaar op TV West

De TV spot  “Meer voor Elkaar”, van de Stichting Vrienden van Reinier de Graaf wordt uitgezonden op Omroep West.

Doel campagne

De tv spot is onderdeel van een campagne om meer naamsbekendheid, vrienden en donaties te verkrijgen. Iedereen kan een spreuk of ontwerp inzenden voor een Delfts Blauw Tegeltje. Deze en een aantal mooie andere tegeltjes zijn als een ludieke vriendenactie digitaal te koop voor € 5, - . Maar het is ook mogelijk om de tegeltjes echt in het Delfts Blauw te laten vervaardigen. De opbrengsten gaan naar goede doelen voor patiënten in alle Reinier de Graaf locaties. De campagne loopt tot 1 juli 2014.

Bekijk de tv spot 
  

Meer voor elkaar

Particulieren en leerlingen kunnen op www.vriendenvanreinier.nl een spreuk of ontwerp inzenden. Het brede publiek stemt via deze website en iedere maand is er een winnaar. Alle winnende tegels worden na een regionale tournee, permanent tentoongesteld in het nieuwe Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft. Er zijn verschillende prijzen te winnen, maar het gaat er vooral om dat mensen de patiënten een hart onder de riem steken en Vriend worden. Scholen en particulieren kunnen ook ludieke inzamelacties en evenementen organiseren om de verschillende goede doelen voor patiënten voor elkaar te krijgen. Bedrijven worden opgroepen om aansprekende prijzen beschikbaar te stellen voor de prijswinnaars.

Goede doelen

De Stichting Vrienden van Reinier de Graaf maakt met haar Vrienden en Partners projecten mogelijk op het gebied  van persoonlijke aandacht, een groene en helende omgeving, innovatie in onderzoek en techniek en specifieke voorzieningen voor kwetsbare doelgroepen zoals ouderen en kinderen. Zo werven ze middelen voor huiskamerprojecten waar patiënten bij elkaar komen en een dagprogramma aangeboden krijgen. Vrienden maken extra fysio-apparatuur mogelijk zoals bedfietsen, zodat patiënten sneller sterker worden en uit bed kunnen. Of I-pads voor Intensive Care patiënten om te kunnen communiceren als ze nog niet kunnen praten. Maar ook meer groen in en rond de locaties en overal speelfaciliteiten voor kinderen zodat ze zich altijd veilig kunnen ontspannen en vermaken. Voor een overzicht kunt u kijken op www.vriendenvanreinier.nl