Delft

Het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft is een algemeen ziekenhuis en tevens onze hoofdlocatie. Alle specialismen zijn hier aanwezig, naast een afdeling Spoedeisende Hulp, een huisartsenpost en een poli-apotheek. Bekijk voor een overzicht van alle afdelingen en specialismen de lijst onderaan deze pagina. Daar vindt u ook de openingstijden.

Adres

Reinier de Graaf Gasthuis
Reinier de Graafweg 5
2625 AD Delft
(015) 260 30 60

Postadres

Postbus 5011
2600 GA Delft

Let op: op de volgende data en tijdstippen is in verband met hitteproeven de Ketheltunnel in beide richtingen afgesloten:

  • Week 29: 15 juli – 18 juli van 20.00 uur tot 05.00 uur

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer vanuit de noordzijde (Delft) omgeleid via de Kruithuisweg N470 naar de snelweg A13. Vanuit de zuidzijde (Schiedam) wordt het verkeer omgeleid via Knooppunt Kethelplein en de A20 naar de A13. Beide omleidingsroutes zorgen voor een extra reistijd van ongeveer 10 minuten.

Routeplanner

Rechtsboven, naast de kaart, kunt u uw route per auto, te voet, te fiets of met het OV plannen. Hieronder vindt u een overzicht van de dichtstbijzijnde bus- en tramhaltes, inclusief de bijbehorende bus- en tramlijnen:

Bus
Halte Reinier de Graaf Gasthuis, nabij de hoofdingang

  • Lijn 32 (Delft - Naaldwijk)

  • Lijn 37 (Delfgauw - Den Haag)

  • Lijn 62 (Delft - Delft)

Halte Hoornsweg, Den Hoorn, 8 minuten loopafstand.

  • Lijn 38 (Delft - Maassluis West)

Tram
Halte Diepenbrockstraat, 10 minuten loopafstand

  • Lijn 1 (Delft Tanthof - Scheveningen Noorderstrand)

Wegwijzer

Bekijk hier de Wegwijzer van het ziekenhuis. Zo kunt u vooraf zien waar u precies moet zijn binnen het ziekenhuis. Bij de receptie ligt een Wegwijzer voor u klaar. U kunt ook altijd een van onze gastvrouwen of -heren om hulp vragen.

Routeplanner

Vervoersmiddel